Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kell fogynom?

Mennyit kell fogynom?

Figyelt kérdés

[link]

hasam igazából nincs,mert az lapos.De a combjaim meg a karom egyszerűen katasztrófális

2012. júl. 6. 10:28
 1/8 A kérdező kommentje:

tegnap vettem a farmer nacit,és olyan megalázó volt.Vagy 10 nadrágot kipakoltattam a csajjal hogy felpróbálom és egyik se volt jó. Aztán mondja a csaj hogy bocs nincs nagyobb...

ez a nagrág most 30-as

2012. júl. 6. 10:32
 2/8 anonim ***** válasza:
amúgy annyira nem vészes. iktass be legalább heti 3x fél óra futást, biciklizést. és ne egyél ilyen gyors kajákat, meg nagyon cukrokat se, illetve zsírból is keveset.. legalább mindennap egyél gyümölcsöt és igyál sok vizet.
2012. júl. 6. 10:43
 3/8 A kérdező kommentje:
jó de ránézésre mennyit kell fogynom és hány kilónak néztek?
2012. júl. 6. 10:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Kriszti?
2012. júl. 6. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem a kiló számít, sokszor a 65kg-s lány szebb mint az 55kg-s. Hiába kevesebb a kiló ha zsír az egész, de izom meg nincs.
2012. júl. 6. 11:47
 6/8 A kérdező kommentje:
ez még a vékony kategória?
2012. júl. 6. 12:47
 7/8 anonim ***** válasza:

első vagyok.

hát ezt így nehéz megmondani, sok mindentől függ.. meg ne a kilókra törekedj, hanem a zsír leadására, de az mondjuk nem annyira sok. akkor mondjuk úgy hogy egy 4-5-6 kiló, esetleg.

2012. júl. 6. 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:
NEM. Ez nem vékony kategória. Egyáltalán nem.
2012. júl. 6. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!