Fiúk, szerintetek mennyire vonzo, ha egy lany egeszsegesen taplalkozik es sokat mozog? 15/l
Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 09:33
1/6 anonim válasza:
Hát ez olyan mintha tőled azt kérdezném hogy tetszenek-e a sportoló izmosabb fiúk. Persze.
2/6 anonim válasza:
Sokkal jobb, mint egy lusta lány, aki tömi magába a mekis szemetet. 16/F
3/6 anonim válasza:
Szerintem az a vonzó,ha valaki jól néz ki és jó alaku.Hogy ezt hogy éri el,nekem mindegy.Ja,és a legvonzóbb az én számomra :a jókedv és az életöröm.Ilyen csajokra bukok,de nagyon.
4/6 anonim válasza:
DE most komolyan, hogy lehet ilyet kérdezni ?
Úgyis tudod, hogy mi a válasz, mi fiúk is úgy vagyunk a csinos lányokkal, mint ti lányok az izmos palikkal !!!
Ez alap !!!
5/6 anonim válasza:
nyilván privát üzeneteket akar kiprovokálni a kislány.
6/6 Szintiszoli123 válasza:
Hé előttem szólók? Hol van az leírva, hogy jól néz ki? Attól, hogy valaki sokat mozog és egészségesen táplálkozik, még nem fog jól kinézni.
Nem ettől lesz vonzó, de mindenképpen pozitívum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!