Mi a pontos neve annak az életformának, amikor valaki teljesen egészségesen táplálkozik?
Figyelt kérdés
Nem eszik péksüteményeket, cukrot, lisztes, zsíros ételeket, a tartósítószeres dolgokat is kerüli. Szóval mident magának főz meg a lehető legegészségesebb formában. Makrobiotikus táplálkozás talán?2011. márc. 12. 21:35
1/10 anonim válasza:
Biztos, hogy olyan nagyon egészséges a szénhidrátok és a zsírok TELJES kirekesztése?
2/10 Pinocchio válasza:
Szerintem paleo.De lehet hogy tévedek.
3/10 anonim válasza:
Ha valaki úgy táplálkozik,ahogy leírtad,az nem egészségesen táplálkozik,csak divat szerint!
Hamarabb lesz valamilyen hiánybetegsége,mint annak,aki változatosan eszik lisztet,zsírt,zöldségeket stb.
4/10 anonim válasza:
Olyan gyakorlatilag nincs, mert legalább húsz kölcsönösen inkompatibilis elmélet van arról, hogy miképp kell teljesen egészségesen táplálkozni.
5/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam úgy fogalmazni, hogy jó legyen, de ezek szerint nem sikerült. :) Szóval a ZsíroS ételeket, azon akart lenni a hangsúly hogy a túlzottan zsíros (pl. sültkrumpli, hamburger, szalonna) ételeket. Egyébként én vallom, hogy szinte lehetetlen elkerülni, hogy ne együnk zsírt. Hiába eszem sovány joghurtot, túrót, sajtot, mégis tartalmaz zsírt...
2011. márc. 12. 21:44
7/10 anonim válasza:
zsírra szüksége van a szervezetednek...elég sokra
8/10 A kérdező kommentje:
És mondjuk honnan tudom, ha nem eszek eleget belőle?
2011. márc. 12. 22:38
9/10 A kérdező kommentje:
Mert ha belegondolok én max párolt húst eszem, főzelékekhez nem használok olajat, sőt, igazából semmihez sem. Néha reggelihez eszem natúr magvakat, de ezen kívül sajtból, joghurtból és túróból viszek be zsírt, viszont ezekből mindig zsírszegényt veszek.
2011. márc. 12. 22:43
10/10 sweetdream19 válasza:
A 'reform táplálkozás' megfogalmazás nagyon közel áll ahhoz amit leírtál :) teljes kiőrlésű lisztek, gabonák; zsírszegény tejtermékek, húsok; fehér méreg (=cukor) helyett egyéb alternatívák pl. nád cukor, esetleg méz, bár a stevia a legjobb talán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!