Egészségesen étkező fogyókúrázók! Ti hogyan fedezitek a napi szükséges fehérjebevitelt? . Ami ugye megközelítőleg legalább 1 gramm minden egyes testsúly kilogramm után, azaz nálam ez 80 gramm körül kellene hogy legyen.
Rátekintettem az ételek fehérje tartalmaira, és esélyt nem látok, hogy egy napi megközelítőleg 1200 kalóriás étkezésbe hogyan építsek be ennyi fehérjét...
Sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok, olykor halat, csirke husit. Túrót, joghurtot, tejet szinte minden nap, de ez utóbbiakban például (joghurt, tej) iszonyúan kevés a fehérje....
én se számolgatom próbálom azért úgy belőni nagyjából de nem figyelem de pl én így szoktam
reggelire eszek sovány sajtot, cs vagy pulykamellsonkát vagy főtt tojást vagy n.zabpehely kefírrel, vagy tejjeé
tízórai kefír gyümölccsel
ebéd, hal, hús, tojás, mozzarella sajt, gomba, párolt hüvelyesek-borsó, bab, lencse vagy ezekből valami étel-pl lencsefőzelék főtt tojással, sárgaborsókrémleves piritott mozzarellával, zöldborsófőzelék piritott pulykahússal, túróval töltött gomba, rizs párolt gombával, borsóval
vacsorára túró, kefír, joghurt, csmellsonka, tojás, sovány sajtok
igazából nagyon sokat én sem tudok róla, amikor vegetáriánus voltam azt javasolták nekem hús helyett. A kínai kajákban van általában, kínai étteremben mindig megtalálható, elvileg nagyon egészséges is, jó salátákhoz.. hát húspótló
itt egy egyszerűbb recept [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!