14 éves,173 cm magas lány vagyok.56 kiló vagyok. Fogynom kell vagy ez így jó?
Derékbőség: 64 cm
Csípőszélesség: 83 cm
Ha gondolod küldj kepet arc nélkül
Adatokból elegge nehéz megmondani...
Szia. :)
Tetszik a neved nagyon!
Szerintem 173/56, az inkább olyan, hogy híznod kellene pár kilót. Ha esetleg ezzel bajod van, akkor formásíts, és akkor lesz egy feszesebb tested.
Én 17 évesen voltam 172/57, és látszódtak a kockáim. Szépnek szép volt, de nyilván jobb, ha az embert nem viszi el a szél.
Köszönöm! :)
1.válaszolónak: nem csatolok képet.
Egy dekát sem! :)
De ha nekem nem hiszel:
Régebben - felnőttekre vonatkozva - volt egy számítási mód. Nem tudom ez ma már mennyire túlhaladott, de úgy nézett ki, hogy felnőtt nőnél (18 felett!)
- a méter nélküli testmagasságából -10 = ideális testsúly és erre az évek elteltével a betöltött X-ek száma
Tehát ha valaki pl. 168 cm magas és mondjuk 20 éves, akkor 68 - 10 = 58 kg + 2 kg (mert két X-es= 20 éves) = 60 kg; ugyanez a nő mondjuk 50 évesen már 58 kg+5=63 kg
A ffiaknál pedig ez úgy néz ki, hogy a méter nélküli testmagasságból nem vonják le a 10kg-ot, hanem simán a méter nélküli magasság az ideális + az X-ek száma náluk is hozzájön.
Miután már most rettenetesen vékony vagy, így hülye kérdés.
Ezek a derék-csípő adatok egy tízessel alacsonyabb lányon is vékonynak számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!