Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tudtok olyan étrendet kuldeni,...

Tudtok olyan étrendet kuldeni, amit fogyókúra alatt kell csinalni?

Figyelt kérdés
Ez azert fontos számomra, hogy elo legyen írva minden napra (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora), mert én magamtol nem tudom ossze allitani minden napra az etrendemet. És márpedig diéta nelkul az edzessel nem tudok lefogyni. ( de légyszíves ne azt írjatok, hogy miket szabad miket nem szabad ennem, hanem konkrét étrendet) mint pl. Ez: [link]
2015. jún. 6. 11:54
 1/2 valaki 1234 válasza:
Ahhoz hogy ilyet lehessen készíteni szükséges lenne hozzá a te vércsoportod (pl ha 0 ás vércsoportú vagy akkor sok száraz vörös hús gyümölcsök spenót hal ... de vannak amik hizlalnak búza kukorica tejtermékek fehér hús többre nem emlékszem de rákereshetek ha leírod a vércsoportot).
2015. jún. 10. 08:33
 2/2 Luca19980408 válasza:

Reggeli: 50g pulykamell sonka/baromfivirsli

20-25g trapista sajt

30g teljes kiörlésű kenyér ehez még párosíthatsz 10g korpovit kekszet ,ha nem szeretnél akkor 40g-ra emeld a kenyeret

30-30g paprika, paradicsom

Tízórai: bármilyen gyümölcs 200-300g-nyi adagban összesen(vegyesen is eheted)

Ebéd: amit éppen főzöl(főzelék,pörkölt stb.) 200-300g-nyi adag de ez a kaja összetételétől függ. Ha zsírosabb kevesebb ha csupa zöldség lehet több

Húsból(csirke, pulyka) is egy olyan 150g-nyi.

Köretnek én javaslom ,hogy hagyd el a tésztát egy darabig amíg eléred a kívánt súlyt és helyettesítsd kuszkusszal vagy bulátával vagy kölesgolyóval ezekből egy 25g.

Edzés min heti 3x

Uzsonna:natúr zsírszegény joghurt 150g

Tv paprika 50g

Uborka 150g

Trapista sajt 20g

Vacsorázni én személy szerint nem szoktam de ha esetleg megéheznél még akkor kapj be vmi zöldséget

2015. jún. 16. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!