Miért vagyok állandóan éhes?
Figyelt kérdés
Állandóan éhes vagyok.. Terhes 100% hogy nem vagyok. Rendszeresen sportolok, de eddig nem volt ilyen. Az utóbbi néhány hete csillapíthatalan az étvágyam.. Viszont egy dekát sem hízok... 47 kg vagyok... 18/L2015. máj. 23. 21:37
21/25 anonim válasza:
Én azóta vagyok állandóan éhes mióta rászoktattam magam a napi 5x-i evésre.
22/25 anonim válasza:
Igen, az általában egy eléggé rossz ötlet, de nagyon elterjesztették.
Állandóan stimulálni az emésztőrendszert kis vacak adagokkal (ami persze van akinek bejön!) ráadásul általában ezzel az eszmével a zsírszegény táplálkozás együtt terjedt, ami megint nem legjobb módja az éhségcsillapításnak.
23/25 anonim válasza:
22# Te hänyszor eszel 1 nap? (Privit is îrhatsz ha ide nem akarod leírni :-)
Pajzsmirigytúlműködësnël is ällandó ëhsëgërzet van. Szinte egësz nap csak ettem, de 1 dekät se híztam.
24/25 anonim válasza:
Én jelenleg sokszor. Most nem prioritás nálam az étkezésem normális kontroll alatt tartása, éppenséggel. Ettől még ritkább étkezést tartok értelmesnek, jónak (általánosságban).
25/25 anonim válasza:
Ilyen súllyal nem kel csodálkozni. Totál ki van éheztetve a szervezeted, súlyosan alutáplált vagy, még jó, hogy mindig ennél.Ez figyelmeztetés, hogy hahó, kapj már észhez, mert meg fogok halni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!