Miért vagyok állandóan éhes?
"Mégha írt volna cm-t a kg mellé, de így kötekedni... "
Itt a lényeg nem kell az ilyenekkel foglalkozni.
Kérdező egy nagy rutin rád fér mert régen volt. Lehet vérszegénység, cukorbetegség stb...
Jobb utána járni.
2 dolog jut eszembe.
1. éhes vagy, mert kicsi vagy, több energia kellene a szervezetednek (többet kellene enni, javítani kellene a felszívódáson pl. bélfal károsodása esetén rossz felszívódás lehet)
2. Sok szénhidrátot eszel, ingadozik a vércukorszinted és ez befolyásolja az éhségedet, mint sok embernél akik liszten élnek és éhesebbek mint normális lenne. De te vékony vagy, te egyél.. egészségesen, többet. Mehet több zsír, de a glutént és a tejet kerülhetnéd, ez csak jót tehet.
Nem tudom, honnan veszed, hogy én miért és mikor járok ide, tekintve, hogy nincs kinn a nevem, a százalék pedig vagy ötezer másik felhasználóéval megegyezik.
Vagy netán te valami látnoki képességekkel bírsz, "kedves" kötekedő?
Reklámozd csak az anorexiát, az aztán tényleg szuper. Fogyjon a kérdező még vagy 10 kilót, igaz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!