Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért vagyok állandóan éhes?

Miért vagyok állandóan éhes?

Figyelt kérdés
Állandóan éhes vagyok.. Terhes 100% hogy nem vagyok. Rendszeresen sportolok, de eddig nem volt ilyen. Az utóbbi néhány hete csillapíthatalan az étvágyam.. Viszont egy dekát sem hízok... 47 kg vagyok... 18/L
2015. máj. 23. 21:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
76% itt Te vagy az aki csak kötekedni jár fel! Fogyatékos vagy?
2015. máj. 23. 22:05
 12/25 anonim ***** válasza:
Ezt írtam te agyhalott?
2015. máj. 23. 22:06
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

"Mégha írt volna cm-t a kg mellé, de így kötekedni... "

Itt a lényeg nem kell az ilyenekkel foglalkozni.

Kérdező egy nagy rutin rád fér mert régen volt. Lehet vérszegénység, cukorbetegség stb...

Jobb utána járni.

2015. máj. 23. 22:10
 14/25 A kérdező kommentje:
#13 Mielőbb elmegyek.. De nem hinném hogy cukorbeteg lennék.. Befolyásolhatja a havi is?
2015. máj. 23. 22:19
 15/25 anonim ***** válasza:
Mensi előtt sokaknál nagyobb az étvágy ( lehet pms egyik tünete)
2015. máj. 23. 22:21
 16/25 A kérdező kommentje:
Előtte, alatta, utána.. Szinte non-stop.. Ha eszek 10 percig teltségérzetem van.. 1 óra múlva mintha semmit sem ettem volna.. Van hogy éhesebb vagyok evés után mint előtte..
2015. máj. 23. 22:25
 17/25 anonim ***** válasza:
88%
Bár a 2 válaszoló nagyon ügyesen és jóindulatúan távdiagnosztizált :-D kár találgatni, lehet semmiség, de lehet valami eltérés, pajzsmirigy, bármi. Vérvételből kiderül.
2015. máj. 23. 22:32
 18/25 anonim ***** válasza:

2 dolog jut eszembe.

1. éhes vagy, mert kicsi vagy, több energia kellene a szervezetednek (többet kellene enni, javítani kellene a felszívódáson pl. bélfal károsodása esetén rossz felszívódás lehet)

2. Sok szénhidrátot eszel, ingadozik a vércukorszinted és ez befolyásolja az éhségedet, mint sok embernél akik liszten élnek és éhesebbek mint normális lenne. De te vékony vagy, te egyél.. egészségesen, többet. Mehet több zsír, de a glutént és a tejet kerülhetnéd, ez csak jót tehet.

2015. máj. 24. 08:27
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, honnan veszed, hogy én miért és mikor járok ide, tekintve, hogy nincs kinn a nevem, a százalék pedig vagy ötezer másik felhasználóéval megegyezik.

Vagy netán te valami látnoki képességekkel bírsz, "kedves" kötekedő?

Reklámozd csak az anorexiát, az aztán tényleg szuper. Fogyjon a kérdező még vagy 10 kilót, igaz??

2015. máj. 24. 09:11
 20/25 anonim ***** válasza:
A kedves itt veszekedő hozzászólók, akik a dühüket idegeneken vezetik le, ahelyett, hogy a saját problémáikat oldanák meg az életükben, legyenek oly kedvesek és privátban folytassák ezt a hajcibálást, mert senki sem kíváncsi rá!
2015. máj. 24. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!