Állandóan éhes vagyok! Javasolnátok valamit? (bővebben lent)
Ahogy ettem, kb. fél óra múlva már megint ehetnékem van. Eddig ez így nem lett volna baj, de most kezdett meglátszani rajtam a sok zabálás.
Eddig szép,lapos hasam volt, de most egyre kezdett ''zsírosodni''. Még nem vészes, nem tartom kövérnek magam, vagy ilyesmi csak idegesít. Suliban megiszom a másfél liter vizet, de aztán, ha hazaértem, már estig maximum fél litret.
Heti kétszer karatézom.
Valamit javasolnátok?Ha egyszer-kétszer úsznék hetente?
16/L
Valószínűleg a sok szénhidrát, glutén, esetleg tejtermékek rád sincsenek jó hatással. Valószínűleg a karate edzők sem szoktak étkezési tanácsokat adni (szerintem egyébként menj el boxolni, nem bántásból írom, de a karaténak mint mozgás semmi értelme, elpazarlod a tehetségedet. én is elpazaroltam, ha valamit tanulni szeretnél, egy nőnek jár az önvédelem, válts)
Nyugati étrend mellett a vércukorszint ingadozás és a túlzott éhség eléggé jellemző. Ha nem lenne jellemző, kevesebb ember hízna el.
Szerintem zöldség-hús étrendet kövess, szénhidrátnak max. kis mennyiségben rizs, gluténmentes cuccok lennének elfogadhatók. Elfogadhatók, ha nem éhezel meg utánuk nagyon. A kiadós, zsíros étkezések sok zöldséggel és igen, hússal vagy tojással tehát alapvetően fehérjével, általában segítenek hosszú órákra jóllakni. El is látják a szervezetet tápanyagokkal, stabilabb vércukorszint (és inzulinszint) mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!