Anorexiából bulimiás lettem. Mit tegyek?
elbújok, titokban eszek, mert szégyellem magam..
Járok pszichológushoz, de neki se merem elmondani, mert még a végén visszarakna a kórházba..:( (ahol az anorexia-hízás miatt voltam)
Na, akkor 1 tök jó lépés lenne, ha nem egyedül viselnéd ezt a terhet.
Ugye a nőknek okkal van férfira szükségük, az egyik ez: ne egyél egyedül, elbújva. Sokkal jobb, ha ott van veled valaki, pl. barátod.
Tesó, szülő szintén megteszi. Bölcs dolog az étkezésbe rendszert vinni, nem egyedül enni. Máris segíteni fog kontrollt tartani. Nem azt mondom, hogy egyedül csináld ezt, írd elő hogy napi x étkezéssel x kalóriát vigyél be, mert ez az étkezési zavaron tovább rontana.
Nem élsz egyedül, engedd hogy a körülötted lévő emberek jó hatással legyenek rád, például evésnél.
Oké, 0. lépésnek :)
Reggelit ebedet vacsit egyutt eszem a csaladdal, de foetkezesek kozti 'zabalast' egyedul szoktam, mert senki nem eszik annyi nasit mint amennyit en szoktam falasrohamkor, es ezt szegyenlem.
Most mar 3napja nem volt mondjuk, es3 napja nem is hanytam, szoval remelem javul a helyzetem. Kulon orom h fogytam is egy kilot :)
Akkor további lépések hogy ne egyél egyedül, csak amikor a családod többi tagja is eszik.
+ ne vegyél 'nass' kaját.
Alapvetően lehet időszakos böjtöt is tartani, igazából.. továbbra is stabil pont, akkor egyél amikor családod :)
Mármint, ha suliban mondjuk csak nassolnál, annak úgysincs értelme. Menza kajának sincs, úgyhogy..
Mondjuk ugye téged nem az elhízás fenyeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!