Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fogyás 14 évesen, hogyan?

Fogyás 14 évesen, hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mint látjátok 14 éves vagyok 70 kiló 174 centiméter. Már pár hónapja elhatároztam, hogy fogyni fogok de nem bírtam a mindennapi halat és a csirkemellet.. (a csirkét azért valamennyire igen) Fogytam 3 kilót örültem meg minden de nem bírtam tovább... És újra 70 kiló lettem. Lehetne valami jó kiegyensúlyozott módszert írni? (Mellette cardióztam is) Válaszokat előre is köszönöm! :-)

2015. febr. 16. 21:42
 1/4 anonim válasza:
Ha ilyenkor kezdesz dietazni csak teljesen tonkre teszed a szervezeted. Inkabb talalj magadnak egy olyan sportot amit szeretnel is es nagyon jol atmozgat.pl: tenisz , lovaglás
2015. febr. 16. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

14 évesen diétázi?

Ha minden áron fogyni akarsz 3 dolgot felejts el örökre!

-cukor

-fehér liszt

-zsír

2015. febr. 17. 18:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából az lenne a célom, hogy mikor ugrok ne lötyögjön rajtam semmi. Feszes bőrt szeretnék. És a 2.-ik kommentelőhöz kérdezném, hogy 1. Edzés mennyi kell ehhez? 2. Ha ezeket betartom 2-3 kilót mennyi idő alatt sikerül lefogynom? Remélem nagy hülyeséget nem kérdeztem.
2015. febr. 17. 20:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2015. febr. 23. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!