Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 16 évesen a fehérjepor árt?

16 évesen a fehérjepor árt?

Figyelt kérdés
Már vagy 2 éve járok edzőterembe és 1 éve teniszezni és eddig nem figyeltem az étkezésemre, mostantól szeretnék. Néztem az interneten sokféle diétát és szálkásító étrendet, igazság szerint a cél hogy leadjam a felesleges hájt. De szinte mindenhol szerepel hogy ha további izom növekedést és fogyást is akarsz hogy kell szedni fehérjeport. Kérdésem: nem vagyok ehhez túl fiatal(16/F)?

2014. aug. 12. 12:53
 1/4 anonim válasza:
Nem árt.
2014. aug. 12. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem árt, de ez hülyeség hogy a további izomnövekedés csak fehérjeporral megy. Ha több húst eszel ugyan olyan jól megy sőt még jobban az izomnövekedés. Én jelenleg nem is használok kiegészítőnek csak vitamint és ugyan olyan jól fejlődök mint amikor fehérjeport is használtam.
2014. aug. 12. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó válaszokat kaptál, pontosan így van.
2014. aug. 13. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
A fehérjepor egy élelmiszer, mely arra való, hogy koncentrált formában vigyél be fehérje makrotápanyagot könnyen és gyorsan. Ha tudsz több húst enni, az is teljesen jó, maga a por formának a könnyűsége a lényege.
2014. aug. 13. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!