A fehérjeporok, tömegnövelők károsak? Szabad ilyeneket használni?
Leírtam, hogy ésszerűen alkalmazva nem káros. Ha tudod, hogy mikor mit kell használni.
Ha orrba-szájba iszogatja valaki a tömegnövelőt, ami egyébként fehérje + szénhidrát nagyjából, akkor az nyilván el is tud hízni vagy súlyosabb esetben cukorbeteg is lehet a benne lévő rengeteg cukortól. De edzés után van helye a tápanyagoknak, akkor mehet egy adag. A fehérjével nincs gond, de itt sem érdemes a napi bevitel felénél többet bevinni tápkiegből, mert hasmenés lehet a dologból. Ennyi, nem kell túldramatizálni a dolgot és lenézni a testépítőket.:)
ezt írtad: "Tök mindegy hogy mit mond bárki is, mert mindjárt itt lesz egy sereg testépítő aki tele tömi a fejed vele hogy mennyire nem káros, meg olyan mintha rendes kaja lenne, csak mert ők is orrba szájba nyomják és ezt akarják elhinni."
Ez szerinted nem negatív komment a testépítőkről?
Akkor nem jött át amit akartam mondani:
A lényeg hogy általában egy ilyen kérdésnél nem is létezhet ez az alternatíva hogy egy ilyen tömegnövelő nem, nem káros, esetleg nem teljes mértékben egészséges. (még mindig nem állítok ilyet csak körvonalazom a szituációt) Mert ha valaki csak suttogva meg mer lebbenteni egy ilyen állítást akkor mint teli holdkor a vérfarkasok, a porozók olyan habzó szájú vehemenciával ugranak a nyakadnak hogy csak na. (lsd: Andi8018, Montez) A válasz nem is arról szólt hogy mennyire káros a dolog vagy sem, csak mára zsigereimbe éreztem hogy egyből ide talál majd két ilyen veszett kutya, akik igen ITT VERIK A NYÁLUKAT. Hagyom is had teljesedjetek ki, van jobb dolgom is mint ilyen idegbeteg emberekkel foglalkozzak.
au revoir
Amúgy meg, ha szerinted káros, akkor ne egyed, vazeg, ne vezess itt félre senkit a f...ságaiddal. Leírták, hogy mi a szitu, és kész.
Monti király voltál (megint) ! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!