Tömegnövelők, melyik jobb és miért?
Figyelt kérdés
Halottam a JUMBO ról ami elvileg hatásos. 15/f vagyok lassan 16, és olyan tömegnövelő kellene ami megfizethető mégis gyors és hatásos. A kondi bérletre már megvan a pén, már csak ez hiányzik. És nem érdekel a hús meg a többi dolog, eszek, méghozzá sok húst de olyan vagyok aki semmitől sem hízik, ilyen jellegű válaszok nem kellenek!2011. jún. 15. 18:40
2/5 anonim válasza:
előző voltam...az hogy melyik jó,nem tudom,bár nem gusztálom a tömegnövelő által felfújt pasikat...
23L
3/5 Scrappy111 válasza:
olyan nem létezik h tömegnövelő által felfújt ember.
kérdezőnek meg annyit: h ha már így keresel tömegnövelőt h GYORS akkor már bukta
biztos vagyok benne h az étrended semmit se ér, olyan ember nem létezik aki a minőségi tápláléktól ne hízna, főleg az elején
4/5 anonim válasza:
A Jumbo a legjobb, ebben biztos lehetsz. De hogy gyors lesz-e azt nem tudom. Én is nehezen hízó vagyok (vagyis inkább könnyen fogyó :D) 25/F 180/63. Kb. egy hete kezdtem el enni a Jumbot. Egyelőre még semmi változás. De én bízom benne és magamban is. Eszem mint egy gép, edzek, amennyire tudok ezen a szinten és kitartok. Egy 5-6 kilót azért elvárok mire kiürül a 8,8 kilós zacsi :D
5/5 anonim válasza:
Kicsit megkésve de itt vagyok és jelentem, hogy az 5 kiló simán feljött a Jumbo-val. És ami fontos, hogy még mindig tartom a súlyt! :) Király cucc. Reggelire és edzés után ettem belőle vízzel elkeverve, 2-2 púpos kanállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!