Csak én vagyok szomjas a fehérjétől?
Figyelt kérdés
Mindenki kinevet, akinek mondom, hogy a fehérjétől iszonyat módon szomjas vagyok. Mindegy melyik fajtától, sokat kipróbáltam már. Ha este edzek es utána iszom meg, éjszaka mindig arra ébredek, hogy ha nem iszok rögtön, nem élem meg a reggelt. Pedig napi ket litert iszok.
Mitől lehetséges ez?
2014. jún. 22. 12:11
1/5 anonim válasza:
Igyál napi 3 litert. Én annyit szoktam.
2/5 anonim válasza:
Én is megszomjazom rá, nyilván azért, mert szarrá van édesítve.
2 liter víz viszont nagyon kevés.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet azert van...de akkor masnak is feltunt?
Azt azert nem mondanam, hogy nagyon keves, ulo munkat vegzek, no vagyok es 55 kilo. De akkor megprobalok tobbet inni, bar ezt is igy ugy kell leeroltetnem. Viszont meg mindig tobbet iszok mint a kornyezetemben elo emberek.
2014. jún. 22. 17:26
4/5 Mi közöd Tőle válasza:
Érdekes a probléma. Én mióta paleózom, több fehérjét eszem, húsokból, tojásból. Úgy vélem, hogy a fehérjedús, szénhidrát szegény étrend kedvez a zsírégetésnek. Emiatt esetleg megnőhet a vízigény. Én elég sokat ittam előtte is, meg most is, de most talán még többet.
5/5 A kérdező kommentje:
Hm. Koszi a valaszt:)
2014. jún. 22. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!