A "húsimádó" barátomnak félig nyers húst adtam enni! Fel vban háborodva hogy meg akartam mérgezni! Mi rosszat tettem?
Én vegetáriánus vagyok. Hónapok óta cikiz, hogy az embernek KELL a hús, meg majd beteg leszek, meg MINDENEVŐ fogazat, meg azért lett okos az ember mert húst evett, és ha nem evett volna még a fán lennénk!
Ezért elegem lett ebből, és kicsit sűtőttem csak át a húst. És mikor bele harapott rá jött hogy eléggé nyers belül, és kiakadt, hogy én meg akartam mérgezni, meg nem tudom mit lehet elkapni a nyers húsból...
Mi rosszat tettem? Az ember mindenevő, nem halhat meg a nyers hústól! A nyers karfioltól sem!
Nem mérges gombát adtam neki... Nem értem! Mégse minden evő?
Csak nekem lett igazam? :D
l/17
Én megpofoztalak volna....
Az embernek nem a hús kell feltétlenül hanem a fehérje meg a zsír.
Gondolom csak zöldséget meg tésztát, kenyeret eszel, szóval csak szénhidrát semmi zsír meg fehérje.
A háram alapvető tápanyag közül kettőt nem eszel..... kitalálod?
Vannak bizonyos húsfajták, amiket meg lehet enni nyersen is, pl egyes halak(a japánoknak nincs bajuk a szusitól), vagy a marha(tatár bifsztek, véres steak, stb). Bár az ipari körülmények között felnevelt állatba minimális az esélye, hogy bármiféle parazita kerüljön, csirkét vagy disznót például még így sem célszerű enni, vadat pedig tilos.
Valószínűleg semmi baja nem lesz a barátodnak, ha már félig megsütötted a húst, a paraziták (galandféreg és társai) ennyi hőkezeléstől már elpusztulnak. Annyit csináltál, hogy szar, ehetetlen kaját raktál elé, ráadásul szándékosan. Ez mindenkinek rosszul esne.
Jó tudni: a húsmentes étrend is lehet egészséges, ha precízen odafigyelsz, hogy olyan növényeket egyél, amikkel pótolod azokat a tápanyagokat, amiket normál ember hússal visz be. Precíz, megtervezett étrend szükséges hozzá. Amíg nem így csinálod, a barátodnak tökéletesen igaza van, egészségtelen, amit csinálsz. Ok nélkül szivattad meg. A helyébe 1-2 ilyen húzásod után úgy dobnálak ki, hogy a lábad nem érné a földet.
A kvízműsorok praktikus kelléke nem a hús, hanem a szőlőcukor.
A vegánok meg már rég mind meghaltak és vidéken vannak eltemetve jeltelen sírokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!