Mivel dobhatnám fel a nyers reszelt zöldséget?
Nem vagyok vega, bocsi, hogy ide írok, de itt biztos több ötlet érlezik :)
Szóval szeretném valami plusz ízzel feldobni a reszelt zöldség-mixeimet, hogy ne csak a nyers ízt érezzem, mert egy idő után nekem egy kicsit unalmas :( általában mézet szoktam rácsorgatni, de kéne valami változás. mit ajánlotok?
Füszereket használj meg keress különféle salátaönteteket.
Mustár, kefír/joghurt, olivaolaj alapúak is vannak, füszerként meg só, pirospaprika, bors, fokhagyma/hagyma, örölt kömény, curry, bazsalikom, rozmaring, oregano stb-t lehet használni, meg ami még eszedbe jut. Kisérletezz bátran, akkor rá tudsz jönni, hogy neked milyen ízesités tetszik.
Erősebb ízű sajt kockákkal, pl füstölt sajt, vagy ementáli.
Vagy olajos magvakkal, az is illik hozzá. Dió, kesudió, mogyoró.
esetleg citromlé?
köszi az eddigi válaszokat :)
Én alapjáraton natúr joghurttal keverem a zöldségeket, és változó arányban, de többnyire a következő fűszereket használom: paprika, bors, egy kevés só, bazsalikom, majoránna, pici kakukkfű, még picibb őrölt szerecsendió, petrezselyemlevél, valamint giroszos, vagy görög sültek fűszerkeverék.
Ez persze az én személyes ízlésem, de a lehetőségek száma végtelen, csak a fantáziád szabhat határt!
Reszelt füstölt sajt
almaecet, fűszeres kefír, joghurt, mozzarella sajtgolyók, főtt tojás szeletek, sonka darabok, ezekkel összeérnek az ízek
Nagyon szeretem a zoldseget magaban is;)
Ilyeneket keszitek melle:
Zoldfuszeres natur joghurt
Natur joghurt apritott ujhagymaval, medvehagymaval (ha szezon van) es snidlinggel
Feta sajtkockakkal
Reszelt fustolt sajttal
Olajbogyoval
Reszelt trappista, gouda es edami keverekevel
Sajtmartassal
Pestoval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!