Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nyers reszelt sárgarépát...

Nyers reszelt sárgarépát lehet e adni gyereknek? Vagy nyers uborkát? , paprikát, v. hagymát20 hós

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:

miért ne lehetne??én nem a korához, hanem a fogakhoz kötöttem ezt:)Kisfiam most lesz 19 hónapos , 17 hónaposan már 16 foga volt,szépen rágott ekkor adtam neki apróra vágott répát és nagyon ízlett neki.nyers uborkát már régebb óta eszik, paprikát mostanság kezdte el és hagymát is kóstoltattam vele, amit mi eszünk,lilát vagy az újhagymát.Ezeket is szereti.Mindig mondom neki, hogy csípőd,de nem igazán zavarta:)oké,nem evett olyan sokat a hagymából,na de miért ne kóstolhatná meg?

Ja fiam a karalábét,káposztát is nagyon szereti nyersen.

2012. máj. 10. 12:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy 20hósnak már szinte mindent lehet enni. A zöldséget-gyümölcsöt jól meg kell mosni/hámozni,és eheti.
2012. máj. 10. 12:28
 3/3 krisztivan ***** válasza:
Ha tud rágni már mindent ehet.Kisfiam odáig van a fehérretekért és a paradicsomot már 1 évesen két kézzel tömte.De igazából mivel én még a krumplit is szeretem nyersen ezért még abból is megkináltam és Ő is elrágja:-))
2012. máj. 10. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!