Nyers sárgarépát szoktatok adni babátoknak fogzáskor? Segíthet neki, ha azt rágcsálja?
Én sem adnék neki. Egy óvatlan pillanat és ott a baj! Mire kiér a mentő meghal a gyereked! Nem éri meg!
Inkább adj neki rágókát, és kendd az ínyét valamivel.
én adtam a kisfiamnak,bár néha csak szopogatta.
1 éves múlt a drágám és még csak 2 foga van,de azért én adok neki.maszírozza vele az ínyét.
Egyébként pedig nem fulladozott tőle,mert nem tud nagyot leharapni belőle,inkább csak reszel belőle.
szerintem meg simán leharaphat egy nagyobb darabot.
1éves voltam, amikor egy üvegpohárból leharaptam egy darabot, ami ugye keményebb, mint egy répa.
ma 15:32 vagyok
Azért kellett lepontozni, mert rágókát adok a gyerekemnek????????????????????????? Nyers répa nem való pici babának, főleg a piaci vegyszeres répa!!! Csak leírtam, hogy mi a véleményem! Mindenkinek szíve joga mit ad a gyerekének. Én nem azért szültem, hogy egy darab répától megfulladjon...
nem én pontoztam....
én is rágókát adok egyébként. A répát csak azért kérdeztem, mert nekem is ajánlották, de én is furán néztem, hiszen van 4 kis foga, simán le tud harapni belőle és akkor mit csinálok???? :(
Kdves kérdező!
Nem rád értettem a lepontozást. a kérdésfeltevők vagy nem pontoznak, ha igen akkor pozitívat adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!