Nektek mikor kezdett el a babátoknak nőni a foga és melyik? Hogy viselte?
Figyelt kérdés
2011. nov. 1. 10:08
1/4 anonim válasza:
13 hónaposan, egyszerre 4 majd 3 hét múlva újabb 4. Észre sem vette.
2/4 anonim válasza:
7 hónaposan jött ki az első foga, felül középen. Másnap a másik felső, harmadnapra pedig az alsó középső kettő is áttörte az ínyét. Nem volt vészes, néha volt csak nyűgös. Aztán 3 foga jött egyszerre, talán egy napot volt nyűgös. Ezután egy hátsó fog jött, ettől lázas volt két napig.
3/4 anonim válasza:
Majdnem 6 hós volt, mikor kibújt az első. 3 hét múlva a második.
Nagyon rosszul viselte, alig akart enni. A másodiknál tele lett nyálkiütéssel és nagyon kipirosodott a popsija. Egész nap nyűgösködött, soha, semmi nem volt jó.
Most kezdődött minden előlről, a felsők jönnek. Kettő kibújt, de azt hiszem, 4 jön egyszerre (nem is az első metszők, hanem a mellette lévők bújtak most ki). 7 és fél hónapos.
Chamomillát és dentinoxot használok fogzásra, valamit segít. De mondjuk az áttörés előtti napokban semmit nem segített semmi.
4/4 anonim válasza:
6 és fél hónaposan jött ki alul az eslő.Utána mellette 1 héttel a másik.Nem telt el 2 hónap és felül is ki jött a 2 foga pár nap különbséggel.Most egyszerre jön 4 foga, úgy, hogy áll a bál.Most éjjel is 2 és fél órát órdított, hiába adtam neki Nurofent.Ilyenkor pirosodik a popsija, nyügi, nyáladzik, és minden a szájában van, és nyügi de nagyon.Én Dentonixot is használok, igaz most Dologélt vettem, mert, hogy azzal bármikor kenhetem, de semmit nem ér.Ezért néha mentolos fogrémet is bevetek, azt nagyon tudja értékelni.Nurofent csak akkor adok, amikor már majdnem kint van a foga, de akkor is csak estére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!