Hat hónapos baba kaphat a kezébe nyers sárgarépát
játszani?
Figyelt kérdés
Persze megmosva, megtisztítva, és csak a vastag részét. Attól félek, hogy esetleg lecsócsál belőle egy nagyobb darabot és a torkán akadhat. De úgy eljátszik vele. Most elvegyem tőle, vagy ne? Anyukám adta a kezébe, azóta (kb egy órája) le sem tette.
2008. ápr. 16. 11:27
1/8 anonim válasza:
Figyeljetek rá,én is sok dolgot odadtam a kicsi kezébe,de vigyázni kell rá!
2008. ápr. 16. 12:34
2/8 anonim válasza:
Van-e már foga? Ha igen, akkor bizony leharaphat belőle, és valóban megakadhat a torkán. Lehet, hogy inkább puhára főttet kéne adni neki. Persze azt meg szétnyomja.
Hát ha végig ott vagy vele, és ha fuldokolni kezd, ki tudod szedni a szájából a darabot, szerintem lehet.
2008. ápr. 16. 12:48
3/8 A kérdező kommentje:
Foga még nincs, illetve szerintem most kezd jönni, biztos viszket az ínye, talán azért szereti annyira rágni.
Köszi a gyors válaszokat!
2008. ápr. 16. 13:07
4/8 anonim válasza:
Én valamiért úgy emlékszem, hogy nyers zöldséget ill otthon facsart zöldséglét még nem kaphat... palackozottat csak.
szóval akkor a nyers répa is kilőve, mert kiszopogathat belőle valami olyat amit még talán nem tud lebontani...
2008. ápr. 16. 13:21
5/8 anonim válasza:
Adj neki nyugodtan.Figyej oda rá és kész.Én is adtam és semmi baja nem lett a babámnak.(Előző nek írom)Az pedig hogy nyerset nem ehet hülyeségnek tartom mert a gyümit (pl almát , banánt)sem főzöd meg.
2008. ápr. 16. 13:41
6/8 anonim válasza:
Ehet nyers répát, de inkább reszelve.
Ha egészben adod a kezébe, jó játék, de egy pillanatra se vedd el róla a szemed, mert tényleg a torkán akadhat, ha lerág vagy letör belőle egy darabot!
2008. ápr. 16. 14:03
7/8 anonim válasza:
lazän a kezebe adhatod.a kisfiam szintén 6 honapos,én is szoktam neki adni pär naponta a kezeb 1 répät.persze olyat amit jol megtud fogni és az elege befér a szäjäba ,persze valami vastagabbat azért.amikor odaadod neki mindig figyelj rä,tehät kb amikor pakoläszol otthon ö meg csocsälgatja,mindig tudsz rävetni egy pillantäst,de nem hiszem hogy lerägnä.a kisifamnak is jön a foga ,gondolom ezert eszegetik olyan buzgon...:)
2008. ápr. 21. 10:08
8/8 anonim válasza:
Nálunk az egyik legjobb rágóka. Imádott a lányom is rágódni rajta. (fogak nélkül is :-))Baja nem lehet tőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!