Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ketogén étrend vagy nyersvegán...

Ketogén étrend vagy nyersvegán étrend?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel engem a táplálkozás téma, és az egyik legfontosabb dolognak tartom, hogy az emberek tudják, hogy mit miért esznek. Rengeteg könyvet elolvastam már a témában, paleós, nyersvegán vagy ketogén értenddel kapcsolatban is. Mondhatjuk hogy tényleg mindenről olvastam már több könyvet is. Egy dolog azonban még nem tiszta. Nem tudom eldönteni, melyik étrend a legjobb, melyikkel lehetne kihozni a testünkből a legtöbbet éhezés nélkül. A kérdésben pont azért ezt a kettő étrendet említem, mert szerintem ezekhez kell a legnagyobb önfegyelem és tudatosság, de persze mindakettőt el is lehet jól cseszni. Főleg tapasztalatokat várok, főleg ha van olyan aki mindkettőt próbálta már.
2014. okt. 24. 14:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A Candida diétában amúgy sem javallott a sajt, de még a gyors szénhidrátok sem. Maradj legalább nagyrészt a ketogénnél!
2014. okt. 26. 22:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Azt hiszem félreérthetően fogalmaztam: Azt akartam mondani, hogy ez a szénhidrátban gazdag nap nekem sem tett jót, sőt! Ez a nap rádöbbentett mennyire nem bírom nemcsak a tejet, de a lisztet (teljes kiőrlésűt sem) és a cukrot sem. Borzasztóan megfájdult a hasam és a fejem, és a nap nagy részét végigfeküdtem. Öröm volt visszatérni a nekem való kajákhoz, bár nem volt könnyű. Fél napig böjtöltem mert semmit nem bírtam enni, még a megszokott hús, zöldség vagy tojás sem akaródzott először.
2014. okt. 27. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!