Baj ha egy lány duci, de nem kövér? Azaz baj ha nem vagyok nádszál?
Nos, kezdjük az elején. Betegségem van (inzulin rezisztenzia) de még nem értem el a cukorbetegséget, a határnál vagyok. Óvodás koromba kezdődött meg a súly gyarapodásom egyenesen máig a 14 és fél életévemig. Az én ágamról mindenki túlsúlyos, tehát azért örökölhettem is. Kivizsgálás sorát már megtettem 3 kórházban is, diabetikustól is kértünk tanácsot, és étrendet amibe nem régiben ismét bele kezdtünk. 9 kilót fogytam a nyár alatt, ami betegség mellett egész szép eredmény. De mint mindig most is meg álltam és hol 1 kiló csusszan fel hol 2, máskor meg le megy 2. A szerencsém az hogy bár leszeretnék adni még 20-at de egész jól oszlik el rajtam ez a felesleg. (azaz: van csípőm, tehát alakom.) Úgy nézek ki mint egy duci de nem kövér. Ezen nem én vagyok, de szinte majdnem ugyan úgy nézünk ki: [link] Nem tudom ez kinek mennyire kövér/telt/duci de megjártam a poklot amikor is a suliban minden áldott nap 4 éven keresztül szekáltak, és bántalmaztak. (nem csak szóval). Depresszióm és enyhe pánikbetegségem van emellett gyógyszert szedek rá. Talán egy kis kedves szavakra vágyom, vagy is szerintetek baj ha egy lány nem modell/átlagos alkat? Eltűrök mindent, csak a lényeg hogy IGAZ legyen. Változni fogok még vagy ilyen maradok? (értem nyúlok, változik a testem?).
UI.: Koplaltam már 1 héten keresztül de egy deka se ment le, így feladtam azt is...Édesség, chips meg van vonva. Csokiból ha eszek is 1 kockánál többet nem. Ez olyankor van mikor elkezdek szédülni, olyankor jobban leszek tőle. Egyenesen rettegek az utcától, az emberektől az újtól, mert mindig félek miket gondolhatnak rólam, ha valaki nevet, sutyorog azt hiszem rólam van szó, emellett könnyen sírásba is tudok esni. Öngyilkosság számtalanszor megfordult a fejemben, értem itt: egy kést látok az asztalon, mindig arra gondolok magamhoz fordítanám és véget vetnék ennek a létezésnek, vagy akár méreg... Jelenleg 168 cm magas vagyok, a kilómat még a saját anyámnak sem mondom meg, ha lehet ez inkább a magán ügyem. :)
Szinte mindent leírtak már előttem amit akartam. A lényeg, hogy én mindig az a piszkafa típus voltam, 47 kg. voltam mikor ballagtam középiskolából 18 évesen..szóval inkább hagyjuk. :D
Ennek ellenére folyton csúfoltak és kigúnyoltak a súlyom miatt...céltábla voltam a soványságom miatt. Pedig nálunk a családba mindenki nyúlánk és vékony. Szóval ne hidd, hogy egy vékony lánynak annyival jobb.Én gyülőltem ezt az egészet, és lelkileg nagyon padlón voltam. És számos egészségügyi problémát összeszedtem, ami nem lenne indokolt, hisz nem vagyok elhízott de mégis.
A lényeg, hogy fel a fejjel. ne sovány akarj lenni hanem egészséges! :) Amúgy szép az a nő a képen. 25/l
Az pedig baj :( Bár gondolom, nádszál most sem vagy (ami nem baj), de nem igazán lehetsz kövér sem. Biztos nagyon rákattantál erre az egészre a hosszas küzdelemben s túl szigorúan ítéled meg magad... Ezt nagyon sajnálom, haladsz, elégedettnek kellene lenned magaddal (már ha nem fogysz valami nagyon egészségtelen módon, persze)...
Milyen régi kérdés ez, azóta még én is fogytam egypár kilót, pedig nálam az egy ideje már extrém lassan megy... Egypár centivel alacsonyabb vagyok Nálad s egypár kilóval könnyebb, egyesek már beszélnének le a további fogyásról, de még van hova. De elégedett vagyok az eddigi 20 kilóval, nyilván látványos az eredmény. A Tiednek is annak kell lennie. Szoktál nézni régi és új fotókat magadról? Illetve újnak a tükör is megteszi. Néha az ébreszti rá az embert, mennyit javult az alakja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!