Baj ha egy lány duci, de nem kövér? Azaz baj ha nem vagyok nádszál?
Nos, kezdjük az elején. Betegségem van (inzulin rezisztenzia) de még nem értem el a cukorbetegséget, a határnál vagyok. Óvodás koromba kezdődött meg a súly gyarapodásom egyenesen máig a 14 és fél életévemig. Az én ágamról mindenki túlsúlyos, tehát azért örökölhettem is. Kivizsgálás sorát már megtettem 3 kórházban is, diabetikustól is kértünk tanácsot, és étrendet amibe nem régiben ismét bele kezdtünk. 9 kilót fogytam a nyár alatt, ami betegség mellett egész szép eredmény. De mint mindig most is meg álltam és hol 1 kiló csusszan fel hol 2, máskor meg le megy 2. A szerencsém az hogy bár leszeretnék adni még 20-at de egész jól oszlik el rajtam ez a felesleg. (azaz: van csípőm, tehát alakom.) Úgy nézek ki mint egy duci de nem kövér. Ezen nem én vagyok, de szinte majdnem ugyan úgy nézünk ki: [link] Nem tudom ez kinek mennyire kövér/telt/duci de megjártam a poklot amikor is a suliban minden áldott nap 4 éven keresztül szekáltak, és bántalmaztak. (nem csak szóval). Depresszióm és enyhe pánikbetegségem van emellett gyógyszert szedek rá. Talán egy kis kedves szavakra vágyom, vagy is szerintetek baj ha egy lány nem modell/átlagos alkat? Eltűrök mindent, csak a lényeg hogy IGAZ legyen. Változni fogok még vagy ilyen maradok? (értem nyúlok, változik a testem?).
UI.: Koplaltam már 1 héten keresztül de egy deka se ment le, így feladtam azt is...Édesség, chips meg van vonva. Csokiból ha eszek is 1 kockánál többet nem. Ez olyankor van mikor elkezdek szédülni, olyankor jobban leszek tőle. Egyenesen rettegek az utcától, az emberektől az újtól, mert mindig félek miket gondolhatnak rólam, ha valaki nevet, sutyorog azt hiszem rólam van szó, emellett könnyen sírásba is tudok esni. Öngyilkosság számtalanszor megfordult a fejemben, értem itt: egy kést látok az asztalon, mindig arra gondolok magamhoz fordítanám és véget vetnék ennek a létezésnek, vagy akár méreg... Jelenleg 168 cm magas vagyok, a kilómat még a saját anyámnak sem mondom meg, ha lehet ez inkább a magán ügyem. :)
hallod te lány. Az az igazság, hogy nőként kb akármilyen okádék is vagy, akkor is lesz egy csomo pasi, akinek kelleni fogsz.
Csak ugye neked az a kálvária, hogy te azoknak a pasiknak akarsz kelleni, akik neked tetszenek.
És téged nem érdekel, hogy tetszel 100 pasinak, ha az a 100 nem elég jó pasi, vagy nem az "eseted"...
Szal ha minden nap leszolitanának az utcán "gyik" pasik, te akkor is vergődnél.
Ellenben, ha minden nap ostromolnának férfias férfiak, akkor nem lenne gondod.
Amugy én birom a husi nőket. Jobban, mint a vékonyakat, de szerinted ettől hasra esik egy nő is? Nem! Mert én nem vagyok jópasi akárki skáláján se.
Szóval nem igazán kéne, hogy pörögj, mert csak mondom, hogyha alacsony, nem túl jóképü pasi lennél, akkor igen nagy esélyed lenne rá, hogy a KUTYÁNAK SE kelljél!
De lányként kb feltétlen az érdeklődés a másik nem részéről.
Nézd, tedd meg, amit tudsz, egészségesen (a koplalás nem volt nagy ötlet, de bizonyára kétségbeesett voltál)... Ami a képet illeti, ha ilyesmi vagy, attól még lehetsz csinos és van, akinek pont ennyi felesleggel tetszenek a nők. A helyedben (a saját esztétikáról és legteljesebb egészségről alkotott véleményem miatt) megpróbálnék még fogyni, de ha/amíg nem megy, addig sem dőlnék a nem létező kardomba. Normális ember nem szól be Neked, Te amúgyis rengeteget szenvedtél s tettél már az alakodért...
Biztos vagyok benne, hogy le tudsz fogyni, csak a módszert kell megtalálnod. Ebben mondjuk hasonlítunk, én is fogytam már, majd stagnáltam egy évig... De azt hiszem, tudom, hogy fogom megoldani a hátralevő fogyást. Annyira nem vagyok kövér, hogy az egészségem miatt aggódjak, türelmem pedig akad, muszáj. Ne add fel, de koncentrálj az egészségedre, ne stresszelj a súlyod miatt!
Bár nem engem kérdeztél... A képen látható nő szerintem molett és baromi jól nézhetne ki, ha fogy, de így is vadbunkó, aki beszól az alakjára. Ha én lennék ő, akkor lehet, hogy kövérnek nevezném magam :D De dagadtnak akkor sem, pedig nálam sokkal soványabb tinik mondják azt magukra. Hja, én nem vagyok tini.
Én a karcsúbbakat és izmosabbakat szeretem, de láttam már szexi moletteket is. Ruhában pedig főleg hódító lehet, akinek kb. ilyen a teste, szép a bőre, jól tud öltözködni, tartani magát, mosolyogni :) Persze ha valaki a karcsú nőket szereti csak, annak nem jön be. Akinek viszont a belső az igazán fontos, azt ez a szintű túlsúly nem igazán lombozza le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!