Sok szénhidrát okozhat fejfájást?
Jó, lehet hogy hülye kérdés volt, de a napokban elég nagy fejfájás gyötör, és ez az egyetlen dolog amit változtattam. Elég folyadékot iszok, eleget eszek, minden oké, de a fejem rettenetesen fáj :(
Főleg a hirtelen "mozdulatokra" érzékeny: gyors felállás, gyors lehajolás stb :/
Valószínűleg szinte végtelen azon dolgok sora, amik fejfájást okozhatnak s én többnyire érzem, mi miatt fáj (rengeteg változata van nálam, mivel betegséget nem fogadok el, szegény testem mit tud tenni?) - de túl sok szénhidrát miatt még nem fájt a fejem. Túl kevés miatt igen, túl soktól inkább nyomott vagyok s a gyomrom, hasam jelzi (nem fájdalommal, finomabban), hogy ez nem az igazi. De zöldség és gyümölcs esetében nem.
Hogy Nálad mi lehet... Passz. Tápanyag-, vitaminhiány, stressz, kismillió egyéb lehet az ok.
Jó kérdés.
Annyit viszont állíthatok, hogy amíg "átlagosan" étkeztem, addig állandóan fájt a fejem. Kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van, diétát kell tartanom (kevesebb CH, no fehér liszt, cukor, méz stb., csak teljes kiőrlésű szarok), és bizony azóta nem fáj. Meglepő, de tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!