Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tényleg dagadt vagyok?

Tényleg dagadt vagyok?

Figyelt kérdés
12 évesen 158 magas és 54 kiló. Rengetegen mondták hogy fogynom kéne. :( Mindeig eldöntöm hogy egy hátig nem eszek semmit de egy napnál tovább nem birom ki :/ Hogy fogyjak, Hánytassam magam? De azt hogy kell?

2014. aug. 25. 19:10
1 2
 11/13 anonim válasza:

Szia!

12 évesen SEMMIKÉPP se hányasd magad, ne koplalj, mert semmit sem érsz vele, méghozzá egészségtelen is!

Az étrendeden változtass és sportolj.

2014. aug. 25. 19:40
 12/13 anonim válasza:
1-2 éven belül jóval magasabb leszel, így a kilóid szépen el fognak rajtad oszlani, és semmi probléma nem lesz. Ha nem sportolsz, akkor kezdj el, heti 3-4 alkalommal. Beléphetsz valamilyen csapatba, vagy biciklizz, járj el úszni. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, kenyérből és cukros kajákból minél kevesebbet. A gyorskajáldákat meg messziről kerüld el. Ha ezeket betartod, nagyon szép alakod lesz, és fogyókúra, valamint koplalás nélkül fogyhatsz pár kilót. De mivel te nem számítasz túlsúlyosnak, 50 kiló alá semmiképpen se kerülj, mert még növekedésben vagy, és ha több kilót adsz le, teljesen összezavarhatod a szervezetedet.
2014. aug. 25. 19:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy dagadt vagy, egy kis túlsúlyod van. Táplálkozó kicsit egészeségesebben, fogd vissza a cukrot, kezd sportolni. Nekem 6 kg túlsúlyom volt, kevesebb, mint egy év alatt lefogytam. Ha kellenek tanácsok, írj pivát. Nehogy hánytasd magad!
2019. ápr. 10. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!