Tényleg dagadt vagyok?
Figyelt kérdés
12 évesen 158 magas és 54 kiló. Rengetegen mondták hogy fogynom kéne. :( Mindeig eldöntöm hogy egy hátig nem eszek semmit de egy napnál tovább nem birom ki :/ Hogy fogyjak, Hánytassam magam? De azt hogy kell?2014. aug. 25. 19:10
1/13 A kérdező kommentje:
*egy hétig
2014. aug. 25. 19:11
2/13 anonim válasza:
Istenem, meg ne hánytasd magad......... Kicsit több akaraterő kéne először is. Aztán olvasgass a neten az egészséges táplálkozásról, de mindenképp kezdj el sportolni valamit, akár kocoghatsz is, bármi..
3/13 anonim válasza:
nehogy ezt csinald.!
en is ezt szeretnem(vagyis fogyni) irj privit es leirom h mit tervezek elsejetol:)
13/l
4/13 anonim válasza:
fogadd el magad. ha nem megy, akkor ne csak keseregj, hanem tegyél is érte, hogy fogyj. Amúgy ennyi idősen nem szabad fogyózni mert növésben vagy. Egyél egy nap amennyit akarsz, csak sportold is le. Én MOST 14 éves vagyok 156cm és 43 kiló. Pár éve csak azon keseregtem, hogy alacsony és kövér vagyok sportolni meg lusta voltam. Végül úgy döntöttem, hogy eszek annyit amennyi jól esik és majd lefutom. De utáltam futni, és 5 perc után meguntam, és inkább gyalogoltam. Mostmár imádom a gyorsgyaloglás mert fogyok tőle és nem olyan fárasztó mint a futás. A killók leszaladtak rólam, és mostanra 43 kiló lettem. Bocsi a hosszú válaszért, ha akarsz írj privit :)
5/13 anonim válasza:
Sport kislány, sport... higyjék már el az emberek hogy aktív sporttal még ha szemetet eszel is le lehet fogyni csak nem olyan nagy mértékben mint rendes táplálkozás mellett. elmész futni minden nap vagy legalább heti 3-4 szer futni MINIMUM 20 - 30 percet lassan, nem kell sietni és le fogsz fogyni
6/13 anonim válasza:
utolsó vagyok 14/L ha nem egyértelmű :D
7/13 anonim válasza:
Szerintem nem vagy dagadt. Lehet van rajtad egy pár felesleg, de még csak 12 éves vagy. A kamaszkorban ez normális, hogy hirtelen hízol, vagy nősz. Én is felszedtem pár kilót 12 évesen, ami nagyon rosszul érintett, mert világ életemben a nagyon véknyak közé tartoztam, de utána lement, és most itt vagyok, hogy egy hónap múlva 15 éves leszek, és rettenetesen vékony derekam van, úgy, hogy nem sportoltam semmit. Jó persze ehhez a jó gének is hozzájárulnak, de szerintem nem kell aggódnod, a tested változik és emiatt talán felszedsz pár kilót, de ez nem azt jelenti, hogy dagadt vagy, és ilyen maradsz örökre. Semmi esetre se hánytasd magad, csak is sportolással érheted el, hogy fogy. Még itt a végén megállnál a növésben is, ha szervezetedtől megvonod a tápanyagot :)
9/13 anonim válasza:
Igazán nem tudom ki mondta neked, hogy fogynod kellene. Ez hülyeség fiatal vagy a fogyókúrához, ha most ducibbnak is tűnsz az pár év alatt atformalodik rajtad, lesz belőle cici, fenék, csípő, azok a dolgok amik kellenek egy nőre. Ha most fogyózni kezdesz éppen ezt a szép nőies alakot nem fogod tudni elerni. Másrészt nem tudom, hogy egy 12 éves kislány miért az alakjával van elfoglalva? Tanulj inkább, a pasizasnak még nincs itt az ideje és a fogyókúrának sincs.
10/13 anonim válasza:
Semmiképp ne csinálj olyat, hogy nem eszel!!! A szervezeted működéséhez szükség van tápanyagra. Ha nem eszel, a szervezeted kénytelen lesz az izmaidból is energiához jutni. Legyengülsz, megbetegszel. Másrészt pedig: életbe lép a jojóeffektus.
Az adataid alapján nem tűnsz "dagadtnak", és ahogyan előttem már írták, elsősorban a fejedben kellene rendet tenni. És igen, a sport és a megfelelő táplálkozás a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!