A vegetáriánusok azért nem esznek húst mert sajnálják az állatokat, vagy mert azt hiszik, hogy így egészségesebbek lesznek?
Figyelt kérdés
2007. okt. 18. 21:49
61/65 anonim válasza:
a növények is éreznek fájdalmat, csak nem tudnak hangot kiadni.
vegák ennyire véditek az állatokat?
védjétek a növényeket is...
ne egyetek semmit...
én nekem mindegy hogy egy virág szirmát vagy egy állat fejét kell-e leszednem védje meg magát ha tudja... ennyi!!!
mondják, hogy az ember is állat... az erősebb állat megeszi a gyengébbet ti fűevő marhák
62/65 anonim válasza:
Melyik miért. Van ilyen is, olyan is.
64/65 anonim válasza:
Én azért lettem vega, mert gyerekkoromban finnyás voltam,felnőttkoromban meg lusta. Vagyis eszembe sincs egy klasszikus húsos kajával órákig szerencsétlenkedni, amikor bármilyen vega étel (szárazbab stb. kivételével) fél óra alatt kész. Nekem sokkal többet ér a szabadidőm, mint az, hogy mit eszem. B12 vitamin meg hozzáférhető.
65/65 anonim válasza:
Én vegetáriánus vagyok, abból az egyszerű okból, hogy nem szeretem a húst. Tejet sem fogyasztok, mert attól meg teljesen pattanásos leszek. Fura módon a sajttól nem, arról nem is vagyok hajlandó lemondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!