Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Elkezdtem fogyókúrázni....

Elkezdtem fogyókúrázni. Véleményt mondanátok?

Figyelt kérdés
Le szeretnék adni a tömegemből. Napi 1 órát sétálok,Abflexet használok napi 3x,Leg Magi-et használok napi 3x. Napi 4-5 liter vizet és 1-1,5 liter zöldteát iszok. Nem eszek édességeket,megtiltottam a cukros üdítőt,a fehér kenyeret és péktermékeket és csak szárnyas húst(főleg csirke mell,de néha pulyka) valamint halat fogyasztok(különféle halak és tenger gyümölcsei). Az étrendembe zöldséget és gyümölcsöt is bőven bevittem. Salátát naponta többször is eszem Hatásos lehet így?

2014. júl. 1. 14:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszike a tanácsokat. Annyit még hozzátennék,hogy azért nem fogyasztok vöröshúst,mert magas a húgysavszint a véremben. Szintén ezért iszok sok vizet is(mind a kettő orvosi javallat)
2014. júl. 1. 21:56
 12/14 Sowilo ***** válasza:

Az állati zsírokat azért vidd be valahonnan...

A víz nem terheli meg a vesédet egyébként.

2014. júl. 2. 09:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Már hogy ne terhelné meg 6-7 liter folyadék a veséjét...
2014. júl. 2. 09:12
 14/14 anonim válasza:
logikus, hogy valamelyest megterheli, de szerintem se nem veszes, hogyha rendesen idokozokre van szetosztva.
2014. júl. 2. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!