Ugye ez nem anorexia kezdete?
Figyelt kérdés
Kívánom az ételt, és eszek is (csak vacsira nem), de utána mindig bűntudatom támad, és megpróbálom magam hánytatni. Eddig nem nagyon zavart a dolog, mert nem sikerült, de az utolsó 3 alkalommal már hánytam. Nem akarok anorexiás lenni, és valószínűleg csak túlreagálom a dolgot, ne haragudjatok :( De félek, mert én nem akarok hányni, mégis kövérnek látom magam, nagyon, és rosszul érem magam evés után, miközben azon cívódok, hányjak-e, már egy gombócot is érzek szinte a torkomban, nem bírom ki, és meghánytatom magam. Emellett egyre kevesebbet eszek, a vacsorát szinte teljesen elhagytam, és majdnem elsírom magam, miután nassolok néha valamilyen sütiből. :( Segít valaki? Vagy csak nagyon hipochonder vagyok? :'(2014. jún. 28. 22:09
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Elmondtam anyuéknak, és azt mondták, hogy ha tábor után (hétfőn megyek) is ez lesz, elvisznek pszichológushoz :( megpróbálom leküzdeni, mert félek ea beszélgetéstől :/
2014. jún. 29. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!