Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Kb.3 hónapja kezdtem el fogyókúrázni.Eleinte naponta 1000 kalóriát vittem be,mindenből ettem kicsit,este 6 után semmit.172 cm vagyok,15 éves lány,64 kg-ról kezdtem.Az utóbbi két hétben kicsit elfajult a fogyókúra,napi 300-400 kalóriákat viszek be,emellett rengeteget mozgok.Most az a gond,hogy felül úgy nézek ki mint egy anorexiás,mindenkit sokkol a családban,viszont alul (comb,vádli) pont jó.50 kg vagyok jelenleg,mindenki szerint híznom kellene.Mit tegyek hogy felülre hízzak?Egy normális étrend mellett ha erősítem a felsőtestemet,akkor csak oda fog menni az izom vagy előfordulhat,hogy a lábamra is visszahízom?2014. jún. 14. 13:35
1/2 meeko2422 válasza:
Egyél rendszeresen normális adagokat,se ne túl sokat,se ne túl keveset.. napi 1000 kcal legyen meg.. egyél sok gyümölcsöt,zöldséget fehérjét.. ha ezt folytatni fogod szépen,akkor helyreáll az alakod.. amilyennek lennie kell.. lehet,hogy körte alakod van pl.,akkor nagyobb a segged és a comjaid,de ez nem baj,sokaknak pont ez jön be.. ne bizonytalanodj el,élj egészségesen.. az,hogy éhezel (ha te nem is,a tested,sejtjeid igen így 300-400 kcalnál) nem old meg semmit,csak összezavarja a szervezeted
2/2 anonim válasza:
Szerintem még szerencsés vagy, hogy lábra hízol főként, mert nagyon vonzó tud lenni a férfiak körében a vastag comb és véknyabb felsőtest :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!