Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 16 eves vagyok 152cm es 56kg....

16 eves vagyok 152cm es 56kg. Szeretnek vegre hatasosan szepen lefogyni, hogy csinaljam? Mit vigyek suliba, sport ilyesmi? Mennyi ido alatt vevodne eszre a valtozas?

Figyelt kérdés
Egy evet futottam,ennek koszobhetoen izmosak a labaim es fogytam is de a szakitasom utan csokizni kezdtem es keservesen megszerzett alakomat el ettem. Ma mar nem jarok futni,mert nem szeretnem latni a volt baratom, helyette napi 1 orat gorkorizom.Arra gondoltam,hogy reggelire iszok egy bogre meleg teat,aztan a suliba viszek egy 4tojasos rantottat,amivel kb 3ig kell kibirnom, persze melle meg zoldseget es egy almat. Itthon amit epp anya foz, de melle meg salatat,hogy ne kerjek annyit.Vacsira valami repas almas tur,ixot csinalnek. Ez jo?

2013. máj. 22. 22:25
 1/10 A kérdező kommentje:
*turmixot Bocsanat a helyes irasert, de telorol ment..
2013. máj. 22. 22:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Jó, de ha ilyen jó ételeket eszel, akkor ezekből ehetsz ám jóllakásig. Ne éhezz.

Tojás, zöldség, ha az ebéd nem csupa liszt, akkor nyugodtan egyél többet. Ha jóllaksz fél napig a 4 tojás + zöldséggel akkor jó. Ha nem laksz jól akkor egyél több tojást, valami kolbászt vagy szalonnát. Ezek JÓ táplálékok, nem kell sajnálni a mennyiségüket, nem cukor hogy zsírosodj tőlük! :)

2013. máj. 22. 22:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Es mennyi ido alatt latszana meg? Tudom,hogy nem erre kene koncentraljak,de neha szemelyes dolog miatt szeretnem ha gyorsan menne, csak epp azert az egeszsegemet az nem hanyagolnam semmiert.
2013. máj. 22. 22:50
 4/10 BillyMarry válasza:
fuss a suliba inkább vizet igyál és gyümölcsöt vigyél szerintem 10 óraira és ehetsz amugy mindenből rendesen csak ne egyél kenyeret és cukros dolgokat
2013. máj. 23. 13:38
 5/10 A kérdező kommentje:
2oara lakok a sulitol. igy is fel ora seta ,egvan mindig odaig. Amugy ma eddig ettem 4 teflonban sult tojast egy paprikaval es kremsajtal , aztan harom krumplis palacsintat es meg majd jon egy repa turmix. Holbap virslis tojasos salatat viszek, az ebedet pedig meg nem tudom. Az lenne a kerdesem,hogy ha naponta egy gumicukrot megeszem, sajna maskepp edesseget falnek, az nem baj ugye? Mellesleg napi szinten meg iszok egy liter vertisztito teat vagy zold teat. Ez igy jo? Persze nem ilyen egyoldalu taplalkozasom lesz, csak meg tapasztalgatok es idovel gondolom kialakul a valtozatos etrendem is. :)
2013. máj. 23. 16:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Hetek, hónapok alatt már van látszatja a helyes táplálkozásnak.
2013. máj. 23. 21:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Akig varom... :) Es valahogy tenyleg orulok neki, hogy vegre megtettem egy ilyen lepest es addig csinalom ameddig jol esik, ugyhogy szerintem ebbol eletmod lesz, nem dieta :D
2013. máj. 23. 22:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Nocsak? :)
2013. máj. 23. 22:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Amultkor kicsit tulzasba vittem sajna anya sutijevel.. A kaloriakat viszont kiszamolt es 2ora edzessel ledolgoztam a nassolast. Ha ilyen napjaim vannak, hogy kicsit tobb, akkor ha sportal radolgozok meg nem megy a fogyas rovasara?
2013. máj. 26. 18:05
 10/10 anonim válasza:
Neha belefer,de probald meg hanyagolni a sutit,edesseget.
2013. aug. 3. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!