Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan is csináljam? Tanácsoka...

Hogyan is csináljam? Tanácsokat szeretnék kérni.

Figyelt kérdés

16 éves, lány vagyok, és voltam már kondiba sokszor. Most úgy döntöttem hogy heti 3x lejárok kondiba,és szeretnék fehérje port inni,hogy legyen rendes hatása az edzésnek.

Milyen fehérje shaket ajánltok?

2014. jún. 12. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Amit te szeretnél az is csak egy táp.kieg, az egész napos étrend a lényeg. tehát ha 50 kg vagy akkor kell egy nap legalább 100 gramm fehérje és a szénhidrát attól függ hogy izmosodni vagy fogyni szeretnél. Fontos egy jó edzésterv is és egy multivitamin.

2014. jún. 12. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Olcsó és jó fehérje pl: myprotein impact whey de ha boltból akarsz venni pl 100% whey proff a scitectől.
2014. jún. 12. 17:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Izmosodni szeretnék
2014. jún. 12. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
akkor 2 hónapig menjen teljes testes edzés utána osztott, ezt olvasd el [link]
2014. jún. 12. 17:40
 5/6 A kérdező kommentje:
és fehérje shake-t milyet vegyek? Vagy mit vegyek hogy jobban fejlődjenek az izmaim? :)
2014. jún. 12. 17:49
 6/6 A kérdező kommentje:
vagy shake helyett mit ajánlotok ami természetes ?:o
2014. jún. 12. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!