Mi ez az új őrület, hogy ne együnk tejtermékeket?
Figyelt kérdés
Joghurt,görög joghurt,kefír,tej,sajt-ra gondolok.2014. máj. 30. 15:10
51/56 anonim válasza:
49, bizonyíték bármire, amit állítasz?
52/56 Mi közöd Tőle válasza:
A második bekezdésen nincs mit bizonyítani.
A rákra gyakorolt hatás pedig az inzulin szerű növekedési hormonnak (igf-1, ez az egyetlen hormon ami azonos az ember és a tehén között) köszönhető. Mondjuk ez csak az egyik gond a ráknál, szerintem a túlzott ch fogyasztás nagyobb, de kétségkívül ez is jelentős.
Lehet olvasgatni. Hirtelen ezeket találtam. Ha nem hiteles, akkor szabad még egyéni kutatásokat is végezni.
53/56 anonim válasza:
Azon kívül, hogy mutatsz oldalakat amire ráírták hogy a tej egészségtelen más bizonyítékod nincs? Én is csinálok egy weboldalt és ráírom, hogy a zöldségek egészségtelen és kész is egy hazugság. Aki meg a tejre azt mondja, hogy egészségtelen az kérdezd meg Dr. Papp Lajost. Ő tudja választ arra, hogy egészséges- e a tej.
55/56 Mi közöd Tőle válasza:
Ettől remélem jobban alszol éjszaka. :) Szerencsére ma már aki akar hozzá tud férni a tudáshoz. Nem a tejgyártó nagyvállalatok "hiteles" tanulmányaiból meríti az ihletet az egészséges táplálkozással kapcsolatban.
56/56 anonim válasza:
Ez valóban egy olyan téma, amiről reggeltől estig lehet beszélgetni, vitatkozni. Személy szerint nagyon szeretem a tejet és a tejtermékeket, de én is sok embertől hallottam azt, hogy nem egészséges a tej és a tejtermékek. Lány lévén sok "beauty-guru' videóit követem a youtubeon... miután kb. 6 év alatt már a sokadik lánynál láttam, hogy a tejtermékekről beszél, valamint annak elhagyásáról, azért mégis elgondolkodtam. A szépséggel kapcsolatban ők azt tapasztalták, hogy a bőrük sokkal simább és szebb lett, eltűntek a pattanásaik (illetve sokkal kevesebbszer jelentek meg). Azzal persze én is egyet értek, hogy ezek a terjtermékek sokszor olyan dolgot tartalmaznak, amit nem kellene tartalmazzanak (pláne külföldön, pl. Amerikában), de mindenképpen érdekes hogy hány meg hány lány tapasztalta ugyanazt a jót a tejtermékek elhagyása után. Nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!