Mi ez az új őrület, hogy ne együnk tejtermékeket?
Azért van ez az új őrület, mert manapság mindenki táplálkozási szakértőnek érzi magát, aki elolvas néhány újhullámos cikket az interneten. Itt a gyakorin is van néhány ebből, akiknek a fő érvük a végén csak az marad, hogy "a többi állat sem iszik felnőttkorában tejet" - ami amúgy igaz, és mondjuk azért van így, mert az átlagos emlősállat évente néhányszor szül egy alomnyi utódot (mondjuk 4-6 utód), a végén hányat kéne szoptatnia? 40-et? 60-at? Ugye belátjuk, hogy ez fenntarthatatlan a természetben? Az anyaállatot nyilvánvalóan ki is meríti a szoptatás, ezért nem szoptathat örökké.
Meg hogy a kisboci tápláléka. Hát, a békahús meg a gólya tápláléka, és mégis k*va finom (aki még nem tette, kóstolja meg).
Aki nem érzékeny a tejre, az igyon tejet. Nem tudom, hogy miért kell ebből keresztes hadjáratot csinálni. Nekem semmi bajom nincs a tejtől, szal hadd igyak már tejet.
Nem új őrület. A tejipar csak egy ideig tündöklő vállalkozás, régen sem volt és idővel lehet meg is fog szűnni..
Tehát mindig is a tej NEM EVÉS volt a normális. Tehát a kérdésed helyesen: mi ez az új őrület, hogy tejterméket 'kell' enni, meg eleve hogy ezt akarja enni valaki? Nevetséges.
Ráadásul könyörgöm, egy gyulladásfokozó, nagyon sz.ar kaja.
Miért kell dohányozni, tejet inni, az alkohol legalább tudatmódosító, ok megértem de az is baromság, hülye ötlet.
Drogok, ócska kaják - cukros, tejes, gabonás vackok. 100 forint 1 kg liszt, mégis 500 meg 1000 ft/kg ár fölött adnak ebből készülő vackokat, amik nem is táplálóak, mérgezik csak a testet.
Tejtermékek dettó, és ezt kell enni? Mi van itt, kérem szépen? És valakik még büszkék is rá hogy ilyeneket esznek, pedig tudnának minőségibb, ár/érték arányban is kifizetődőbb ételeket enni.. de büszkék a tejfogyasztásra.
Lövésük sincs róla hogy milyen gennyes, nehezen emészthető és megbetegítő szutykot esznek, de legalább büszkén teszik, meg hirdetik is.. viccesek vagytok, groteszk értelemben.
MinimorRris
Jézusom te beteg vagy. Mindenre kitalálsz valamit, rossz a tej, rossz a gabona, mi rossz még?Az ilyen mentalitásból erednek a fényevő tipusu emberek.
# 11 - Nem attól érzi senki táplálkozás szakértőnek magát, mert elolvas az interneten néhány cikket. Aki ettől érzi magát annak, az tényleg elvan tévedve.
A tejfogyasztás manapság már nem divat kérdése, ugyanis meglepő módon helyett kapott a tudományos kutatások terén is és szolid információ van arra, hogy miért kedvezőtlen emberi fogyasztásra.
Aki csak azért cáfol minden állítást, mert anyuka megszoktatta, hogy igyon tejet, hiszen attól lesz nagy és erős fiúcska, az nem hajlandó lépést tartani a táplálkozástudomány fejlődésével, de ez egyáltalán nem meglepő, elnézve hogy az orvosok nagy százaléka is hasonló szinten van.
Azért a fényevés és a gabona/tejtermékek, cukrok kerülése kissé messze áll egymástól. Akik az utóbbi elvet képviselik, azok is megeszik a magukét. Az meg már, hogy egészségesebbek, a súlyuk a normál tartományban van csak egy mellékhatás.
Miért fogyasszak tejet? Azért, hogy legyen megélhetése bizonyos embereknek? Egyébként, hogy nekem semmi előnyöm, de inkább hátrányom származik a tejfogyasztásból az nem érdekel senkit? Jaa, akkor inkább eszem húst meg zöldséget.
"Miért fogyasszak tejet?"
Röviden _Mert szeretem._ És a sajtot, yoghurtot , kefirt is azért. 33 éves vagyok és teljesen egészséges.És nem csak mondom mert a munkám miatt minden évben ki kell vizsgáltatnom magam. Engem nem zavar ha más nem iszik tejterméket valami okból vagy allergiás vagy kitalálja, hogy káros vagy nem tetszik a színe. Ami zavar ha meg akar téríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!