Mi ez az új őrület, hogy ne együnk tejtermékeket?
#18 –“ Na ? “ , “ He ? “ – Te hol képzeled magad, a kocsmában ?
Utánakereshetsz egyedül is a Harvard tudománykar tejjel kapcsolatos kutatásának, feltéve hogy tudsz angolul. Valamint nem ez az egyetlen forrás a témával kapcsolatosan, de az olyanoknak, mint te, úgyis mindegy az érvelés , mert nem is ez érdekel valójában, csak lesz egy újabb léc, amin pattogjál, de erre senki nem kíváncsi.
Az első beszúrt cikk arról szól, hogy TALÁN ("may") van összefüggés aközött, hogy a gyerek szoptatását korán abbahagyják, VAGY hogy 4 hónapos kor előtt tehéntejet adnak neki, és az inzulinfüggő diabétesz kialakulás között. Hol van egészen pontosan szó arról, hogy a felnőtt emberek tejfogyasztása milyen hatással van az egészségre? Értelmes ember természetesen nem ad tehéntejet a 4 hónapos gyerekének, hanem max tápszert.
A második cikk: website offline.
A harmadik cikk is a szoptatásról szól, és még csak annyit se állít, mint az első ("However, the suggestion of an inverse relationship between breast-feeding and IDDM based on epidemiological studies, remains controversial."). Ő inkább azt írja, hogy a szoptatás véd az inzulinfüggő diabétesz ellen. Ezt gondolom nem is vitatta senki.
Gyerünk, gyerekek, tudtok ti ennél jobbat is...
Na mi van, a sok-sok káros hatásból, amit nem is győztök sorolgatni, már csak a diabétesz maradt?
30 éve iszom tejet, és nem vagyok diabéteszes. Ezek szerint én erre se vagyok érzékeny, úgyhogy akkor iszom is egy nagy pohárral gyorsan.
A website offline-ról annyit, hogy nekem betölti az oldalt.
Akkor biztos vagyok benne, hogy nem ezt a cikket akartátok linkelni, mert ez úgy kezdődik, hogy "while raw, organic milk offers numerous health benefits"
Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!