Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi ez az új őrület, hogy ne...

Mi ez az új őrület, hogy ne együnk tejtermékeket?

Figyelt kérdés
Joghurt,görög joghurt,kefír,tej,sajt-ra gondolok.

2014. máj. 30. 15:10
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:

#18 –“ Na ? “ , “ He ? “ – Te hol képzeled magad, a kocsmában ?

Utánakereshetsz egyedül is a Harvard tudománykar tejjel kapcsolatos kutatásának, feltéve hogy tudsz angolul. Valamint nem ez az egyetlen forrás a témával kapcsolatosan, de az olyanoknak, mint te, úgyis mindegy az érvelés , mert nem is ez érdekel valójában, csak lesz egy újabb léc, amin pattogjál, de erre senki nem kíváncsi.

2014. máj. 31. 12:44
 22/56 anonim ***** válasza:
2014. máj. 31. 12:45
 23/56 anonim ***** válasza:
2014. máj. 31. 12:46
 24/56 anonim ***** válasza:
2014. máj. 31. 12:47
 25/56 anonim ***** válasza:

Az első beszúrt cikk arról szól, hogy TALÁN ("may") van összefüggés aközött, hogy a gyerek szoptatását korán abbahagyják, VAGY hogy 4 hónapos kor előtt tehéntejet adnak neki, és az inzulinfüggő diabétesz kialakulás között. Hol van egészen pontosan szó arról, hogy a felnőtt emberek tejfogyasztása milyen hatással van az egészségre? Értelmes ember természetesen nem ad tehéntejet a 4 hónapos gyerekének, hanem max tápszert.

A második cikk: website offline.

A harmadik cikk is a szoptatásról szól, és még csak annyit se állít, mint az első ("However, the suggestion of an inverse relationship between breast-feeding and IDDM based on epidemiological studies, remains controversial."). Ő inkább azt írja, hogy a szoptatás véd az inzulinfüggő diabétesz ellen. Ezt gondolom nem is vitatta senki.

Gyerünk, gyerekek, tudtok ti ennél jobbat is...

Na mi van, a sok-sok káros hatásból, amit nem is győztök sorolgatni, már csak a diabétesz maradt?

30 éve iszom tejet, és nem vagyok diabéteszes. Ezek szerint én erre se vagyok érzékeny, úgyhogy akkor iszom is egy nagy pohárral gyorsan.

2014. máj. 31. 13:21
 26/56 anonim ***** válasza:
21: "he"-t nem írtam.
2014. máj. 31. 13:21
 27/56 anonim ***** válasza:

A website offline-ról annyit, hogy nekem betölti az oldalt.

[link]

2014. máj. 31. 13:32
 28/56 anonim ***** válasza:
+ ( folytatás ) [link]
2014. máj. 31. 13:33
 29/56 anonim ***** válasza:

Akkor biztos vagyok benne, hogy nem ezt a cikket akartátok linkelni, mert ez úgy kezdődik, hogy "while raw, organic milk offers numerous health benefits"

Ennyit erről.

2014. máj. 31. 13:34
 30/56 anonim ***** válasza:
És a cikk amúgy arról szól, hogy a tejfogyasztás ösztönzésének eredményeként az emberek sajnos túlcukrozott szar tejes kajákat is esznek. Ez igaz. Én ezt nem vitatom. Tiszta, cukrozatlan tejről beszéltünk.
2014. máj. 31. 13:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!