Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi ez az új őrület, hogy ne...

Mi ez az új őrület, hogy ne együnk tejtermékeket?

Figyelt kérdés
Joghurt,görög joghurt,kefír,tej,sajt-ra gondolok.

2014. máj. 30. 15:10
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
38%

Miért, a tápszerek nem tehén tejből készülnek? :O

Egy világot törtök össze bennem, én meg itt naivan és összeesküvés elméleteken élvezkedve azt hittem, hogy a nestlé meg akarja mérgezni a csecsemőket és ezért tehéntej alapú tápszereket gyárt! Csalódtam.. ja nem, tényleg tehéntej alapúak a kommersz csecsemő tápszerek :D

4 hónaposoknak is adnak tehén tejet, de ha nem akkor majd 1 éves korban adják. Mindegy, persze a picibbek még érzékenyebbek, ettől még a nagyobb gyerekekben is gyulladásfokozó lesz.

A tudomány világában pedig mindig van egy 'talán' (may) szócska. Mert semmi sem biztos. De azért az összefüggések látszódnak, még ha finoman is fogalmazzák meg őket.

2014. máj. 31. 13:45
 32/56 anonim ***** válasza:

De , én ezt a cikket akartam linkelni.

A tejnek, amit manapság a többség fogyaszt, semmi köze nincs a teljesen bio tejhez és azt is kevesen tudják, hogy gyakran még amit összevásárolnak ilyen-olyan forrásokból gondolván, hogy bio, az is valójában csak hajszálnyit tér el a bolti minőségtől.

A tejtermékekről már nem is beszélve, mert szerintem kevesen vannak, akik azzal töltik el az idejük jelentős részét, hogy maguk állítsák elő a kefirt és a görög joghurtot, vagy sokan üzemeltetnek személyes tejgyárat és tejtermékkészítő gyárat az otthonukban ?

Ne legyünk nevetségesek, az a tej és azok a tejtermékek, amit manapság az emberek többsége fogyaszt, pusztán a tejipar hordaléka, akkor ne beszéljünk úgy, mintha mindenki egy farmon élne és tehéntenyésztő lenne, valahol Svájcban.

2014. máj. 31. 13:48
 33/56 anonim ***** válasza:
30%

Te 1 ember vagy, aki egy perverz szokásnak büszkén hódol (a tejivást eleve nem tudom másnak nevezni)

A tejivó társaid viszont elhíznak, cukorbetegek, csontritkulásuk van, meszesednek el a szerveik, váladékoznak (köhögnek-hörögnek), gyulladásos betegségeik vannak, szív-érrendszeri betegségeik vannak (mondjuk ez összefügg a meszes plakkokkal ami a sok kalciummal lerakódik a koszorúereiken) inzulinrezisztensek, rákosak..

Ja, és állandóan orvoshoz járnak gyógyszerekért. Szép kis Új Világ ez, szinte már én is ilyen életre kezdek vágyni :D

De persze ez nem csak a tejiváshoz kötődik. Jó ehhez a sok szénhidrát, gabona glutén, cukor + édesítőszerek, aromák és más vegyszerek, jót tesznek a védőoltásokba nyomott nehézfémek és akármilyen adjuvánsok. Ez így kell, ezek nélkül már a magyar ember létezni se tudna :D

Olyan ez mint a reggeli szex vagy a kávé, hmmm ha nem kapnék egy jó kis higanyos influenza elleni oltást vagy egy jó kis barna kenyeret (tele növényi toxinokkal és cukorrá lebomló keményítővel) akkor már munkába se tudnék menni :D

2014. máj. 31. 13:50
 34/56 anonim ***** válasza:
0%
A tejiparról és az általuk készített termékekről csak annyit, hogy táplálkozáshoz semmit sem értő élelmiszermérnök kollega aki volt a danoneban, hát eszik mindent válogatás és megfontolás nélkül, csak danone termékeket nem. Hát látta milyen egy tejipari cég, na nála ez lépte át az ingerküszöböt, ez nem azt jelenti hogy sz.ar az egész, csak ha valamit már ő sem eszik meg akkor én attól már messziről is hányok :D
2014. máj. 31. 13:52
 35/56 anonim ***** válasza:
44%

A tápszerekben (sokszor) erősen, alapanyagaiban módosított tehéntej van, az se jó? Sajtot ti esztek, nem? Bocs, nem tudom követni az élelmezési "elveiteket", nekem az se baj, ha nem jó nektek egyik se. Feltéve persze, ha megmondjátok, hogy UGYAN MIT adnátok egy 4 hónapot nem betöltött kisbabának, ha nem kaphat anyatejet. Sült csirkét?

Na de fogadjuk el, hogy a tehéntej 1,5-szörösére növeli a 4 hónap alatti kicsi gyerekek esetében az inzulinfüggő diabétesz előfordulását. Ugyan "may", de most fogadjuk el. Látom, hogy a további állításaitok alátámasztására egyáltalán nem tobzódtok a cikkekkel. (elhízás, csontritkulás (????!!!!), szervek meszesedése (??), váladékozás (köhögés-hörgés), gyulladás, szív-érrendszeri betegségek, rák okozása)

Szóval, felőlem folytathatjátok az idióta keresztes hadjáratotokat egész nyugodtan, nem nekem fog fájni, ha egy-két hülye elhiszi nektek, amit mondtok, csak mert nagyon határozottan mondjátok.

De azt, hogy annak az őrületes sületlenségnek, amit összehordtok, bármiféle tudományos alapja lenne, eddig még nem nagyon sikerült látványosan bizonyítanotok, srácok...

2014. máj. 31. 22:16
 36/56 anonim ***** válasza:

32, ne haragudjál, de amit csinálsz, az ködösítés. Egészen eddig nem a csúnya-rossz bolti tejeket, a csúnya-rossz cukrozott tejes italokat, a csúnya-rossz tejhez hozzáadott valamiket szidtad, hanem konkrétan a TEJET.

Nem mindegy, mert az előbbieket még el is tudom fogadni, természetesség forevör, de te teljes általánosságban a TEJET szidod, és amit arról állítotok, az egyszerűen hülyeség.

2014. máj. 31. 22:18
 37/56 anonim ***** válasza:

Mindegy, ahogy a paleó is terjed valamiféle 'megvilágosodási' hullám keretében, úgy egyre kevesebb ember fogja elhagyni a tejfogyasztást.

Egyébként ez egészségügyi kérdés, azoknak fontos akik nem egészségesek. Azok dönthetnek, hogy egy életen át betegek maradnak és gyógyszereket szednek, vagy elkezdnek tisztábban táplálkozni.

És örök igazság marad: ha te tejet akarsz inni, majd a gyereked jobb belátással lesz.

2014. máj. 31. 22:23
 38/56 anonim ***** válasza:
0%

#36 - Jó, hagyjuk. Nem akarlak továbbra " ködösíteni " , de ez idáig sem erről szólt.

Lassacskán jelenteni lehet majd ennél a kategóriánál, hogy " Ez a kérdés provokatív jellegű " , mint a Vallások vagy a Szexualitás kategóriában :-)))

Ugyanis ami itt megy, az már nevetséges...Azoknak a kérdéseknek a többsége, amely ehhez hasonló, valójában egyáltalán nem azért íródott ki, mert a kérdezőnek szándéka volt azzal kapcsolatosan, hogy változtasson a táplálkozásán, esetleg a tudásán...nem, ezek a kérdések pusztán azért vannak, hogy a két különböző póluson levő emberkék összekapjanak és mindkét fél közül az egyik bizonyítsa be, hogy több elpocsékolni való ideje van.

2014. máj. 31. 22:31
 39/56 anonim ***** válasza:
100%
Biztos az illuminati meg a zsidok mar megint...
2014. jún. 1. 01:05
 40/56 anonim ***** válasza:

* egyre több ember fogja elhagyni a tejfogyasztást.

Illuninati örök! Amennyit az átlagemberek milliói s.zopnak most, annyit fognak majd ők is.

2014. jún. 1. 08:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!