Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem fogyok? Mi lehet az ok?

Miért nem fogyok? Mi lehet az ok?

Figyelt kérdés

49éves vagyok...fél éve leszoktam a cigiről....ennek örülök,de feljött 8kg....leszeretném adni,nem hiusági célból......

Számítom a kalorákat....1600-nál nem eszem többet....kerékpározok(szobai) minden nap 30 percet este...157cm magas vagyok és 71kg:(.....

2014. máj. 24. 18:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Túl sok cukor,szénhidrat,kalória?
2014. máj. 24. 18:22
 2/17 anonim ***** válasza:
Mekkora a keményítő, glutén és tejfehérje beviteled az 1600 kalóriában?
2014. máj. 24. 18:23
 3/17 A kérdező kommentje:

Huuu...nem tudom....

a kaloriabázist használom...szénhidrátot,fehérjét,és zsirt számol...nem lépem tul,de pontosan nem tudom mennyit ehetnék,régen mig dohányoztam,többet ettem,és nem sportoltam,ha ezt a 30 percet annak lehet venni.

2014. máj. 24. 18:31
 4/17 anonim ***** válasza:
Aki kenyeret eszik, még ha keveset is annyi fölösleges keményítőt és potenciálisan gyulladásfokozó glutént, lektineket visz be a szervezetébe hogy idővel elkerülhetetlen a hízás, betegségek.
2014. máj. 24. 18:32
 5/17 A kérdező kommentje:
Igen..eszek kenyeret..igaz nem sokat...és magos teljes- kíörlésüt.Lehet akkor ez a baj....Mivel tudnám kiváltani?Abobett,rizs pehely?
2014. máj. 24. 18:37
 6/17 anonim ***** válasza:

Igazából zöldségekkel lehet helyettesíteni :D

Rizzsel csak a gluténtól szabadulsz meg, a sok keményítőtől nem. Lehet ez is elég, én ezt pontosan nem tudom megmondani Neked, hiszen még nálad is kevésbé ismerem a szervezetedet.

Én tudok szénhidrátot enni (rizst, kukoricát stb.) de inkább maradok a zöldségeknél (rostoknál, vitaminoknál) :)

2014. máj. 24. 18:39
 7/17 A kérdező kommentje:
Akkor a kaloria számolás nem elég?Megprobálom kenyér nélkül:)
2014. máj. 24. 18:43
 8/17 anonim ***** válasza:

Sokak szerint elég!

Neked úgy tűnik mintha elég lenne?

Szerintem még csak a kalóriaigényünket sem tudjuk kiszámolni, igazából és pontosan.

2014. máj. 24. 18:46
 9/17 A kérdező kommentje:
Hát igen.....lehet ezért fájnak az izületeim sokszor...
2014. máj. 24. 18:51
 10/17 anonim ***** válasza:
Glutén, lektinek, hormonzavarok és ízületi gyulladások..
2014. máj. 24. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!