Miért nem hízok, hanem fogyok?
Figyelt kérdés
2m és 71kg vagyok most.
Kb 5hónapja majdnem 80 voltam.
Szerintem eszek rendesen (suliba 3-4 szenyó, utána "ebéd" néha uzsonna +vacsora tehát azért mondhatjuk hogy eszek) mégis fogyok, és vékony vagyok. Igaz, néha nem eszem sokat mert nem kívánom, de kompenzálva van, mert van amikor rengeteget :)
miért nem hízok?
16F
2014. ápr. 14. 16:51
1/3 anonim válasza:
Az,hogy nem hízol a kisebb gond. Ha olyan az alkatod,genetikailag olyan vagy,gyors az anyagcseréd,akkor ha sokat eszel is nem vagy csak nehezen fogsz hízni. Egy 16 éves fiú még növésben van,sőt igazán ilyenkor szokott hirtelen sokat nőni,amit a testsúlynövekedés nem tud olyan gyorsan követni,mivel a bevitt tápanyagok nagy része a növekedésre fordítódik. Amikor befejeződik a növés,akkor elkezded felszedni magadra a kilókat. Viszont a fogyásra ez nem magyarázat. Ha ugyanúgy eszel,mint előtte valami nincs rendben,amikor lefogysz 5 hónap alatt 80-ról 71 kg-ra. Ez lehet pszichés alapon,de akár betegség miatt is. Akár pajzsmirigy túlműködés,esetleg ételintolerancia miatti felszívódási zavar van,hogy csak 1-2 dolgot említsek. Nem ártana felkeresned a háziorvosodat!
2/3 A kérdező kommentje:
(már másfél éve nem növök szóval növekedésnek sztem vége :) )
szerdán megyek orvoshoz
2014. ápr. 14. 17:27
3/3 anonim válasza:
OK! Remélhetőleg semmi komolyat nem találnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!