Candida diéta? Mennyit fogyok vele?
A candida diéta extrém pocsék.
Semmi minőségi szintet nem üt meg, kifejezetten olyan ételeket enged fogyasztásra, amik képesek elhízást és krónikus betegségeket okozni.
Semmivel sem jobb mint a tipikus nyugati étrend, csak a képzetlen ember hiszi azt hogy van különbség. De csak látszatra van sajnos.
Én sosem írok hülyeségeket, legfeljebb ideológiai és vallási téren nem lehet egyértelműen bizonyítani a meglásásaim (hitem) valódiságát, de a filozófia/vallás téma már csak ilyen.
"a candida étrend lényege a cukortól való tartózkodás"
Tehát egy primitív vacak amit leírni, terjeszteni is bűn.
"tehét csak olyan ételeket lehet enni amelyek nem tartalmaznak cukrot,"
Suta, inkompetens, primitív és vacak. Egy csomó kaját enged ami másodpercek alatt cukorrá bomlik az emésztőenzimeinkkel találkozva..
"csak úgy pusztítható el ha az ember nem eszik cukrot egyáltalán."
Mert ha keményítőt eszel és azután telítődik a szervezeted cukorral, az sokkal jobb.... (pfúúúú... ennyire péntek van?)
"bizonyos gyümölcsök fogyasztása is tilos (piros gyümölcsök"
Mert a színtől függ a cukortartalom??
"Fogyni pedig azért fogy nagyon le az ember mert cukrot nem eszik, tehát édességet, cukros üdítőket stb"
Nem. Elhízást a gyorsan felszívódó szénhidrátok okoznak elsősorban, tehát nem csak a cukor hanem a keményítő is. A candida diéta kilövi a cukrot. És a többi szénhidráttal mi van? Ugyan úgy betegek lesztek és híztok a keményítőtől is, nem kell cukrot ennetek..
"Az candida diéta ala nem kell éhezni lehet enni amennyit akar az ember csak cukormentesen."
Táplálkozásban ez még a nagy SEMMI.
Egy csomó ócska cukormentes kaja van.
"Szerinem nagyon jó, tök jó kajákat lehet enni, csirkét zöldségeket stb"
Aha, ez igaz. Csak hogy ez a paleo táplálkozás. A candida diéta enged liszteket, gabonákat, talán tejtermékeket is. És nem ajánl gombát (élesztőt) pfff.. idióta, agyhalott fogyatékos orvos találta ki ezt is, azt hallottam rákban halt meg a fazon (de ez nem biztos, csak hallottam, természetesen nem néztem ennek utána, idióták után nem nyomozok)
"emelett megszabadul az undorító candidától"
Hát a zöldségeket és húst eszik, candida diéta néven paleo diétát csinál akkor igen. De sima candida diétától nem valószínű.
Helyes táplálkozás az alap, mindenkinek. A candida diéta nem ilyen.
@ MinimorRris
inkább álljál le.
nem kíváncsi senki az okoskodásodra. nem élettan órán vagyunk csak megkérdezte, hogy mennyit fog fogyni nem tanulmányt kért a keményítőről és az enzimekről. örülj neki hogy ilyen okos van és kussolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!