Candida diéta? Mennyit fogyok vele?
Figyelt kérdés
Már régebb óta van erős fehér folyásom, (néha égő, viszkető érzéssel társul) kezeltem is magam hüvelygomba ellen. Egy ideig hatásos volt, de a panaszok mindig vissza tértek. Nemrég (kb. 1 éve) viszont felléptek más tünetek is. Fejfájás, rosszullét éhségérzet esetén (remegés), fáradékonyság, libidócsökkenés, gyomortáji panaszok, erősen lepedékes nyelv, megnőtt igény cukor és szénhidrát fogyasztásra, magas vérnyomás, ingerlékenység, depresszióra való hajlam. Csak a candida albicansra tudok gondolni. Ha el is kezdeném a diétát, mennyit fogyok vele, mert drasztikus súlycsökkenést nem akarok, viszont néhány kiló súlyfelesleg van rajtam.2014. máj. 22. 13:34
11/13 anonim válasza:
61%-os tisztelet, ez a szó mond valamit?
Még várom hogy mit tanulhatnék, mert érdekel a téma. A suttyókkal pedig ne törődjetek, azok majd lemorzsolódnak úgyis.. :)
12/13 anonim válasza:
te nem tettél eleget a tisztelet szónak, pikirt, pimasz hangnemben fogalmaztad meg már az első válaszodat is. Felesleges most itt fölényeskedni meg "bölcsnek" látszani mert ezt az egész stílust te provokáltad ki a lekezelő, tahó stílusoddal. Ne haragudj, de ha valaki így beszél nehéz kedves hangnemben lereagálni, egyébként kulturált módon válaszoltam de 3 pimasz komment után már kicsit elegem lett. Remélem nem tapostam bele nagyon mélyen a lelkedbe.
13/13 anonim válasza:
Nekem nincs olyan lealacsonyodott lelkem amibe bele tudnál taposni. Átlagembereken nem hatódom meg, ti egészen más világban éltek mint én, farkasok sosem foglalkoznak a bárányok véleményével.
Ez a helyzet az én meglátásom szerint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!