Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Candida diéta? Mennyit fogyok...

Candida diéta? Mennyit fogyok vele?

Figyelt kérdés
Már régebb óta van erős fehér folyásom, (néha égő, viszkető érzéssel társul) kezeltem is magam hüvelygomba ellen. Egy ideig hatásos volt, de a panaszok mindig vissza tértek. Nemrég (kb. 1 éve) viszont felléptek más tünetek is. Fejfájás, rosszullét éhségérzet esetén (remegés), fáradékonyság, libidócsökkenés, gyomortáji panaszok, erősen lepedékes nyelv, megnőtt igény cukor és szénhidrát fogyasztásra, magas vérnyomás, ingerlékenység, depresszióra való hajlam. Csak a candida albicansra tudok gondolni. Ha el is kezdeném a diétát, mennyit fogyok vele, mert drasztikus súlycsökkenést nem akarok, viszont néhány kiló súlyfelesleg van rajtam.

2014. máj. 22. 13:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

61%-os tisztelet, ez a szó mond valamit?

Még várom hogy mit tanulhatnék, mert érdekel a téma. A suttyókkal pedig ne törődjetek, azok majd lemorzsolódnak úgyis.. :)

2014. máj. 28. 11:49
 12/13 anonim ***** válasza:
te nem tettél eleget a tisztelet szónak, pikirt, pimasz hangnemben fogalmaztad meg már az első válaszodat is. Felesleges most itt fölényeskedni meg "bölcsnek" látszani mert ezt az egész stílust te provokáltad ki a lekezelő, tahó stílusoddal. Ne haragudj, de ha valaki így beszél nehéz kedves hangnemben lereagálni, egyébként kulturált módon válaszoltam de 3 pimasz komment után már kicsit elegem lett. Remélem nem tapostam bele nagyon mélyen a lelkedbe.
2014. máj. 29. 09:19
 13/13 anonim ***** válasza:
61%

Nekem nincs olyan lealacsonyodott lelkem amibe bele tudnál taposni. Átlagembereken nem hatódom meg, ti egészen más világban éltek mint én, farkasok sosem foglalkoznak a bárányok véleményével.

Ez a helyzet az én meglátásom szerint :)

2014. máj. 29. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!