Ha nem eszek 2napig akkor fogyok valamennyit?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 18:48
1/10 anonim válasza:
Nem, csak annyival lesz kevesebb a súlyod, hogy a beleid üresek.
2/10 A kérdező kommentje:
valami hatásos mód a gyors fogyáshoz? mozgáson kívül persze mert az természetes:))
2014. ápr. 17. 18:55
3/10 anonim válasza:
kölcsön adom a volt párom! olyan szinten stresszelek már 1 éve.... minden ruhám leesik rólam.
4/10 A kérdező kommentje:
nekem 1éve meghalt az apukám és emiatt nagyon sokat eszek nállam ez fordítva van.. mikor még élt 64kg voltam most 80..
2014. ápr. 17. 19:03
5/10 anonim válasza:
ha 2 napig nem eszel az csak egézségtelen....és egy nap alatt vissza fogod hízni..legrosszabb módszer
7/10 anonim válasza:
olyan nincs hogy "2 napig nem eszek és majd lefogyok"! Inkább kezdj el egészségesen táplálkozni, ne egyél csokit, csipszet, ne egyél zsíros kajákat, egyél többször keveset, mozogj sokat, és lefogysz! Lassan, de hatásosan!
8/10 anonim válasza:
Ugyanezt szeretnem én is! En is 64 kilo voltam fel éve , le fogytam úgy 58 ra és most 80 vagyok :( ráadásul 2 het es megyek dolgozni , ahol szepen , szep ruhákban kellene megjelennem :( teljesen kétségbe vagyok esve, ha csak egy 8 kilo lemenne addig , nagy lenne a boldogság , amugy most en 1 paradicsom es 1- 2 virsli ( füstli ) eszem, hátha segít! De itt lesz húsvét , sütés főzés ... :(((
9/10 anonim válasza:
ne gyorsan inkább tartósan fodjatok! le lehet dobni azokat a kilókat gyorsan is de nem érsz vele sokat....sportoljatok és ha szerettek enni egyetek többször keveset sok zöldséget. nem is mindig a mennyiség a lényeg hanem a minőség..ez egy kicsit sablon szöveg de így van! :)
10/10 anonim válasza:
A 2 napig nem evést semmiképp se, elgrosszabb esetben rosszul is lehetsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!