Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egy nap átlagosan így...

Ha egy nap átlagosan így étkezek, fogyok valamennyit, vagy csak súlyt tartok?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék gyorsan fogyni, a lényeg, hogy minél lassabban fogyjak.160cm/50 kg, 14/L vagyok.3 kilót le szeretnék fogyni, nem baj ha nyárra nem megy le, a lényeg, hogy véglegesen lefogyjak.Ma pl. így táplálkoztam:reggeli:1 szelet(50g) teljes kiőrlésű kenyér, 2 szelet csirkemellsonka, 10 dkg paprika, 10 dkg kefir.Tízórai:egy alma.Ebéd:25 dkg csirkecomb 20 dkg répával.Uzsonna:egy alma.Vacsora:20 dkg kefir, 2 tojásfehérje, 15 dkg uborka, 1 kivi.Ma voltam konditeremben, másfél óráig edzettem meg gyalogoltam 35 percet(igaz, ezt fölösleges volt leírni, mert nem sokat ér).
2011. ápr. 7. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:

NAgyon jól étkeztél ma! Ha sikerül tartani biztos lemegy az 3 kiló! Bár szerintem nem kellenél fogyózni!

Csak igy tovább! :)

2011. ápr. 7. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:

14 évesen miért nem eszel normálisan? Aztán majd csodálkozol, hogy nem lehet gyereked, mert ennyi idősen éhezteted magad - amit most csinálsz, az az.

Jó, ha 1000 kcalt bevittél, de szerintem túlzok. Plusz még sportoltál is, szal a nagy részét lemozogtad.

2011. ápr. 7. 19:35
 3/5 anonim ***** válasza:
19.35 Még mindig 1000-szer normálisabban evett, mint az átlag. Semmi finomított cukor, semmi félkész, vagy mű kaja... Gyereke nem ettől nem lesz, hanem attól ha sok tartósítószert, mekis kaját, meg hasonlnóakat eszik.
2011. ápr. 7. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Ez a 3 kg nemhogy nyárig, sztem 1-1,5 hónap alatt lemegy majd ZSÍRból (vigyázz mert az elején a víz megy ki a szervezetedből tehát lehet hogy fogysz 5 kgot, de abból csak 2 kg a víz és 3 kg a zsír) :)

ügyes vagy :)

2011. ápr. 7. 21:25
 5/5 anonim válasza:

szia!

1, szerintem nm kell fogynod, a súlyod nem sok a magasságodhoz. pont jó! :)

de ha te fogyni akarsz, és úgy lennél magaddal megelégedve, ha letobnál 3kg-t akkor csak hajrá.

az étkezésed nagyon jó, csak így tovább!

én 15 éves vagyok és én is hasonlóan étkezem mint te.

nagyon ritka az olyan 14-15 éves akik így esznek. én nagyon szorítok neked.

hajrááá! :D

2013. febr. 4. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!