Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van mostanában ennyi...

Miért van mostanában ennyi nagyon vékony lány?

Figyelt kérdés

Halál komoly a kérdés, körülnézek az utcán és rengeteg nagyon vékony lányt látok, olyan csontvázakat, sokkal de sokkal többet mint 5-6 éve. Nekem is vannak ilyen osztálytársaim és saját szememmel látom, hogy SEMMIT nem sportolnak, hogy ilyen legyen az alakjuk, nem fogyókúráznak, esznek normálisan (sőt néha többet mint én, meg sok édességet). Már gondoltam arra is, hogy én eszek olyan kajákat, amik tele vannak hormonnal, hogy normális testalkatom van, nem vagyok soványnak de kövérnek sem nevezhető.

Akkor mégis mit csinálnak ezek a lányok? (Biztos a válaszadók közt is lesz ilyen, akinek saját bevallása szerint "ilyen az alkata"... Csak régebben miért nem volt "csak ilyen alkat" ?)

Remélem érthető volt a kérdésem!

19/L

2009. dec. 28. 12:54
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

hát jó, legyen ha neked ez szép :S

nem vagyok irigy, mint már mondtam, nem tartom magamat csúnyának

2009. dec. 28. 21:43
 22/30 anonim ***** válasza:
68%
Lehet hogy te úgy látod hogy esznek...de azért erre nem kell mérget venni:) a suliban én is eszem minden nap mégis 10 kiló minuszban vagyok. Ne hidd el mindig amit látsz.
2009. dec. 28. 22:15
 23/30 anonim ***** válasza:

Sajnos rengeteg lány belekeül ebbe az anorexia-őrületbe ebben a korban, és olyankor aztán nem számít nekik más, csak a fogyás. Ezen kívül persze valóban vannak olyan lányok is, akik nem tudnak hízni, akármit és akárennyit esznek is, bár ez azért ritkábban fordul elő. Pl,az osztálytársaidat ha látod enni napközben egyáltalán nem jelent semmit, mint ahogy azt előttem is írták, mert lehet,hogy ott esznek, de amúgy otthon nem esznek semmit, a nap további részében, de sajnos előfordulhat az is, hogy hánytatják magukat evés után.

Én lassan két éve evészavarral küzdöm, és az egyik fiú osztálytársam állandóan azon csodálkozott, hogy én mitől vagyok sovány, mikor állandóan eszem... Hát, tényleg ,,sokat" ettem, mondhatom, csak mindig a suliban ettem meg azt a párszáz kcal-t amit egész nap ettem, aztán otthon semmit, azt azért fogytam. Meg persze van olyan is, hogy falok mérhetetlenül, aztán persze ki is hánytatom magamból, vagy napokig semmit egyáltalán, aztán ismét falás,és hánytatás, borzalom ez, egy ördög kör. Talán most úgy érzem, mintha jobb lenne valamelyest,mert a gyógyszer hatására kissé elterelődnek a gondolataim, de akkor is, nehéz...

2010. jan. 2. 00:39
 24/30 anonim válasza:
nagyon sok olyan lány van, akik örökletesen ilyen vékonyak. hiába nehéz ezt felfogni, jó lenne, ha elfogadnátok. hidd el, nekünk se jó h bármennyit is eszünk, egy dekát sem hízunk. én éveken keresztül rendszeresen sportoltam, semmit sem segített. nem tudom régen miért nem volt ilyen sok vékony lány, nem is érdekel. arról nem tehetsz amit örököltél. külön kell választani a természetesen karcsú és a média hatására vékony/anorexiás/bulimiás embereket.
2010. jan. 7. 16:07
 25/30 anonim ***** válasza:
Jaj, bocsáss meg! Én ténylg nem rosszból írtam, amit írtam, nem akartam senkit megbántani.
2010. jan. 13. 13:54
 26/30 anonim válasza:
ezt az előtted lévő hozzászólónak írtad (utolsó) ?
2010. jan. 13. 20:55
 27/30 anonim ***** válasza:
Igen,neki írtam.
2010. jan. 17. 23:03
 28/30 anonim válasza:
akkor nem bántottál meg, talán én is kicsit erősen írtam ki a véleményemet. csak szeretném ha tudnák mások is, h egyáltalán nem jó soványnak lenni úgy, h bármit eszel, egy dekát se hízol. mindenhol diétás étrendeket látsz, nem találsz magadra farmert, ráadásul mindenki leanorexiásozik... :S nem olyan szuper ez. :)
2010. jan. 18. 14:12
 29/30 anonim ***** válasza:
Hát tényleg nagyon sok az anorexiás,ami nekem is zavaró,mert én tényleg alkatilag vagyok vékony (162cm és 45 kg,46-nál sosem voltam több), csomót eszek,mindenki néz folyton,hogy mennyit eszek egy-egy alkalommal,nem gondolták volna stb.Mellesleg nem is eszek valami egészségesen sajnos..zsíros,fűszeres kaják,McDonald's stb:D Amúgy nekem például ez azért van,mert nagyon gyors az anyagcserém,szinte 2-3 óránként éhes vagyok. Lehet,hogy másoknak is az anyagcsere az oka(?)
2010. márc. 7. 15:45
 30/30 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, szerintem ez az öröklődéstől függ, az én szüleim is ilyenek.
2012. jan. 11. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!