Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van mostanában ennyi...

Miért van mostanában ennyi nagyon vékony lány?

Figyelt kérdés

Halál komoly a kérdés, körülnézek az utcán és rengeteg nagyon vékony lányt látok, olyan csontvázakat, sokkal de sokkal többet mint 5-6 éve. Nekem is vannak ilyen osztálytársaim és saját szememmel látom, hogy SEMMIT nem sportolnak, hogy ilyen legyen az alakjuk, nem fogyókúráznak, esznek normálisan (sőt néha többet mint én, meg sok édességet). Már gondoltam arra is, hogy én eszek olyan kajákat, amik tele vannak hormonnal, hogy normális testalkatom van, nem vagyok soványnak de kövérnek sem nevezhető.

Akkor mégis mit csinálnak ezek a lányok? (Biztos a válaszadók közt is lesz ilyen, akinek saját bevallása szerint "ilyen az alkata"... Csak régebben miért nem volt "csak ilyen alkat" ?)

Remélem érthető volt a kérdésem!

19/L

2009. dec. 28. 12:54
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Hát számomra azok "lányok" szóóval... a férfi az nekem 175-180 centinél kezdődik :D
2009. dec. 28. 13:17
 12/30 anonim ***** válasza:
50%
Ugyeugye? Köszönöm :D
2009. dec. 28. 13:22
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak ilyen ismerőseim, akik biztos hogy nem anorexiásak (nálam sokkal de sokkal többet esznek, de tényleg) és nem sportolnak semmit, mégis olyan soványak, mint egy 10 éves kislány. Szerintem majd ők is meghíznak később.
2009. dec. 28. 13:22
 14/30 A kérdező kommentje:

Szerintem tényleg a sport hiánya lehet... hogy nincs rajtuk semmi izom. De akkor háj meg miért nem? Ezt nem bírom felfogni és még csak nem is vagyok irigy, nagyon köszönöm meg vagyok az alkatommal elégedve úgy ahogy vagy :)

(165 centi és 55 kg vagyok)

Aki gyerekkorától sportol annak kialakul egy "emlékező izomzata" amit már csak az anorexia v valamilyen halálos kórság épít le.

2009. dec. 28. 13:29
 15/30 anonim ***** válasza:

13:09 -nek:

12:59 vagyok.Gondolom rájöttél,hogy amit írtam nem az eleve vékony lányokról szól,mint te. Ne vedd magadra, ami nem rólad szól.De azért gondolom nem keserít el,hogy vékony vagy:)

2009. dec. 28. 13:36
 16/30 anonim ***** válasza:
érdekes a téma amiről beszéltek és szerintem is a kevés mozgás miatt van ez így, szóval hogy nem izmosodnak. Pl én sose voltam kövér, mindig vékony testalkatom volt de alig akarják elhinni h 77kg vagyok. Egyszerűen nem néznek annyinak. Hozzátartozik h én gyerekkoromban rengeteget, szinte minden nap sportoltam vmit és még most is csak már nem annyira rendszeresen. Kezd elpunyulni a nép:) minden nap kéne tesi az órarendbe:D 18/f
2009. dec. 28. 14:04
 17/30 anonim ***** válasza:

énmár írtam valahanyadiknak, most látom h 165 centi és 55 kiló vagy, énis ilyen vagyok, csak 54 kilóba és én vékonynak számítok:D

úgyhogy nemtodm te mért mondod magadra h nemvagy vékony...:D

2009. dec. 28. 14:05
 18/30 A kérdező kommentje:
Hát valóban nem vagyok egy debella állat, de én a vékony alatt itt a 170 centi 45 kg stílusú csajokat értem :D
2009. dec. 28. 14:28
 19/30 A kérdező kommentje:
Ja, ez meg a másik, hogy mostanában elég sok a magas csaj. (Nagypapám is megjegyezte egyik nap :) )
2009. dec. 28. 14:49
 20/30 anonim ***** válasza:
63%
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker.. jah ő aztán piszkafa, inkább szép és arányos már bocs, biztos féltékeny vagy az ilyen alkatú lányokra, én 17/f vagyok és irigyeltem utáltam az izmos csávókat, elkeztem én is edzeni és már nincs semmi jele ennek
2009. dec. 28. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!