Hízókúrás étrend? Vékony vagyok, szeretnék meghízni, hogy jobban érezzem magamat. Légyszi valaki írjon össze nekem egy étrendet! De nem csak úgy, hogy sok szénhidrát. Hanem konkrétan. Mit javasol reggelire. Ebédre. Stb. (lány/16 év/174 cm/50kg)
Most épp én is hízókúrán vagyok. (lány/167/46). Nem kell többet enned, mint amennyit szoktál, mert csak rosszul leszel. Ne foglalkozz a súlyoddal, úgy értem ne mérd magad minden nap, elég havonta, 2havonta. Mozogj sokat, az meghozza az étvágyat, a Bres Csepp is segít mellé étrendkiegészítőnek. Erre nincs recept. Lehet örökletes is a vékonyságod, meg még fiatal vagy, növésben van a tested, ficánkolnak a hormonjaid és ezáltal több energiát veszel fel. De ha ennyire zavar menj el dietetikushoz vagy a házidokihoz, ők többet tudnak segíteni esetleg ki is vizsgálnak.
Sok sikert! :)
imaodm ezeket a szakavatott valaszokat, hogy zabald halalra magad hizlalo dolgokkal. Ez egy hülyeseg.
Sok mozgas es egeszseges eletmod, ugyanugy meghozza a sulygyarapodast, mint a fogyast, hiszen, ha izmosodsz, akkor nö a testtömged, es gondolom az, hogy hizni szeretnel nem azt jelenti, hogy hajasodni...
szia, nekemis áttudnád küldeni?? :D
am én 174cm és 43-44 kg vagyok.:S
ugyhogy nagyon kellene.. elörre is köszi.
am enike05@freemail.hu ra küldheted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!