Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 19 eves vagyok162cm es 45 kg....

19 eves vagyok162cm es 45 kg. megis folyton fogyokurazom. Lassan mar betegesen. Hogyan tudnek kibekulni sajat magammal?

Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 09:53
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:
Szia,elso eves pszichologia egyetemen jarok Angliaban.Ne ilyeszen meg hogy meg csak elso eves vagyok mar 3 eve lelki problemakkal foglalkozom stb,ha szeretned hogy beszelgessunk irj emailt:piszuka1013@freemail.hu
2009. dec. 31. 09:53
 42/43 anonim válasza:
Szia, láttam, hogy minden jó tanácsra volt valami ellenválaszod. Én nemrég jöttem ki egy lelki betegségből (szülés utáni pánikbetegség), de mivel nem szeretem az orvosokat, én nem pszichológushoz mentem, hanem kineziológushoz, mert az nemcsak meghallgat, hanem fel is oldja a benned lévő gátakat. Biztos, hogy valamit hozol a múltból, amitől meg kéne szabadulnod. Én ezt tudom tanácsolni, legalábbis jobban hiszek ebben, mint a pszichológusokban. Érdemes egy próbát tenni. Minden jót!
2010. jan. 1. 17:09
 43/43 A kérdező kommentje:
koszonom jo tanacsaitokat. remelem vmi segiteni fog...
2010. jan. 4. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!