Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 19 eves vagyok162cm es 45 kg....

19 eves vagyok162cm es 45 kg. megis folyton fogyokurazom. Lassan mar betegesen. Hogyan tudnek kibekulni sajat magammal?

Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 09:53
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:

Esküszöm, HIHETETLEN vagy.Neked akármit tanácsolhatnak

neked semmi nem jó.Tudod mit,akaszd föl magad,ez a megoldás.

Idióta!

2009. dec. 29. 12:47
 32/43 Odin777 ***** válasza:

szia :) inkább ne bolondozz! ha könnyen hízol ,akkor mozogj!- mert az használja fel az energiát ha nincs időd akkor guggolj othon!

ha bűntudatod van akkor mondok egy egyszerű dolgot!

ha sokat eszel érzésed szerint ,akkor csináld úgy hogy eszel normálisan 3 napig ,de 4 napig meg koplalsz ha neked jó! De inkább a 2 nap evés 2 nap koplalás a jó mert legalább addig kajához jutsz

DE EGGYET ELBASZTÁL

2009. dec. 29. 17:12
 33/43 Odin777 ***** válasza:

mégpedig azt hogy ha nem eszel atested raktározni kezd !!!! ez tény ha nálad is így van akkor mindentől hizol ,kivéve ha azt teszed amit leírtam !

2 nap kaja 2 nap anorexiázás - mellette sportolj mert az helyre hozza az emésztés t és nem hízol utána!!!

cső

2009. dec. 29. 17:14
 34/43 Odin777 ***** válasza:

kiegfészíteném amit írtam

variálhatod is bátran a napokat pl 3nap evés + sport

majd ha elég a súlyod tartásához a 1 v 2 nap kevesebb kaja ,de akkor ne is mozogj annyit

2009. dec. 29. 17:16
 35/43 A kérdező kommentje:
koszonom
2009. dec. 29. 17:17
 36/43 anonim ***** válasza:

Szia 19 éves lány.

A kérdésedre én ezt válaszolom,hogy ha nem tudod elfogadni saját magadat,akkor pszichológushoz kell menned.Mert tudd,hogy én közel 40 évhez,sok sok éven keresztül én is pont ilyen voltam.És mikor már lelki ismeret furdalásom volt,akkor kezdődött a hányatás.És csak ezt orvos tudja megoldani.

Ha további kérdésed van,és sokat tudok segíteni.

A címem:

agicka3@gmail.com

Üdv:Ági

2009. dec. 30. 10:15
 37/43 anonim válasza:

Mozogj és egyél okosan.......

A kérdező kommentje:

en mozgok is eleget. egesz eletemben imadtam a sportokat meg a mozgast.most hogy igy tel van az ugrokotelezest vezettem be a hetkoznapjaimba. a sportal is csak az a bajom h mivel rengeteget sportoltam a labaim eleg izmosak es emiatt nem szep vekonyak es en azt szeretnem. de akarmenyit sportolok a kgk ugysem mennek le:( hat ha 55kg lennek a magassagommal ugy neznek ki mint egy hordo...most is olyan vagyok.:(

A komment megírásának időpontja: tegnap2009.dec.29 09:20

LEHET? HOGY VALÓBAN ORVOSI ESET VAGY! Nem az alakoddal van a baj, hanem az agyaddal.(nem sértés!) Nekem van egy 29 éves fitnesz edző lány ismerősöm, aki olyan gebe, hogy szinte nincs semmi nő alakja. Se cici , sem fenék. Érdekes módon a lába nem izmos, pedig 49 kg és 164cm magas. Tudja magáról, hogy deszka Mi is férfi barátai ezt állítjuk, mert így van. Nincs nagyobb melle mint egy átlagos fickónak, csak picit kúposabb az alakja s puhább. Ha ő GEBE 4kg-mal nehezebben 2 cm-el magasabban, akkor Te hogy lehetsz akárhol is vastag??? mondjuk a lábaid esetében ahogy írtad. Lehetetlen! Próbálj olyan lenni mint pl Lady Gaga, ja hogy Ő egy hájas dög? Nem Nem AZ!!! Csak Te láthatod annak! Formás csaj. Ha Te 55 kilosan " HORDÓ " lennél, akkor Gaga most egy tehén.(szerinted) Tényleg! Mást is hordónak látsz, vagy csak magadat? Figyelj már! Nem homorú otthon a tükröd? Mert az nagyít, szélesít, hordósít. Hengerpalástú tükör az rendkívül karcsúsít. Olyat vegyél, vagy ne nézegesd magad a tükrödben. Én sem teszem, mert randa pasi vagyok. Tudom. Más is tudja. Mégis sok csajnak bejövök, mert valamiért szimpi vagyok, barátságos,szelíd, őszinte, sajnos nem elég okos, és még fél lábam is van az egyik egész mellé.Mégsem vagyok kétségbe esve így amputáltan!Ez van kinőni nem fog. Én is sportolok úszom, atletizálok időnként mozgsérült sport keretében(gerely, súlylökés, diszkosz). Neked a gebe testalkatodon kívül van valami amit értékelhetnek a fickók? Mert ha van valami -és nem kétlem, hogy csini csaj vagy, bár nekem soványka- akkor van esélyed, hogy összeszerelmesedj valakivel, és akkor abban a más, boldogabb állapotban talán kigyógyulsz TORZ ÖNKÉPEDBŐL!

Üdv: espirit

2009. dec. 30. 21:02
 38/43 anonim ***** válasza:
Azonnal hagyd abba!Ki akarsz purcanni?Ez őrület.Fordulj orvoshoz vagy psychiáterhez!!De sürgősen!
2009. dec. 31. 01:26
 39/43 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, pszihológushoz, mert a fejedben van a baj.
2009. dec. 31. 02:34
 40/43 A kérdező kommentje:
igazatok van tudom..csak sajnos az az emebr aki valamilyen szinten belekergetett ebbe nap mint nap mellettem van mert o a testverem:( az o szajabol hallottam folyton h nezd meg h nezel ki. s az igazsag az h az egyetlen emebr aki monjda.mastol sose halotam ilyen kritikat a testemel kapcsolatosan. es a volt munkahelyem ahol szinten mindig a kulso volt a lenyeg. az ilyen embereket tudom igazan tisztelni es felnezni rajuk. akiknek sokkal nagyonn problemajuk van mint nekem megis boldogan tudnak elni. amig mast az elet"buntetett" addig en sajat magam teszem tonkre...hihetetlen h milyen hulye vagyok...
2009. dec. 31. 08:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!