Miért néznek rám furcsán, ha bevallom, hogy szinte soha nem eszem csokit és cukorkákat, illetve chipset? Azt hinnék emiatt, hogy állandóan fogyókúrázom?
Az édességek mellőzését, sokan automatikusan összekapcsolják a fogyókúrával. Ez kb olyan közhelyes gondolkodás, mint az, hogy aki vega, az sajton, tojáson, és zöldségeken él.
Ha te így érzed jól magad, akkor ne egyél "direkt" édességet. Arról azért ne feledkezz meg, hogy ha intenzíven kell használnod az agyadat,(vizsgaidőszak, vagy megterhelőbb tanulási időszak alatt) kellő mennyiségű szénhidrátra (is)szüksége van ahhoz, hogy jól működjön.
Azért néznek rád furcsán, mert valószínűleg azt hiszik, h ezzel sanyargatod magad és megfosztod magad az élvezetektől...
Amúgy én sem eszem ilyesmiket (meg még pár egyéb dolgot). Rám is furcsán néznek, de nem izgat. :)
chipset, cukorkákat és üdítőket mi sem fogyasztunk, ránk is furcsán néznek, főleg, amikor kiderül, hogy a 9 éves kisfiunk sem chipset reggelizik, ebédel és vacsorázik :=)
Azért a csoki nagy becsben van nálunk, gyakorlatilag bármire képesek vagyunk egy kis csokiért, ettől függetlenül csak hetente-kéthetente 1x eszünk.
Rossz beidegződés miatt, főleg, ha nem is lenne/nincs szükséged fogyókúrára, akkor nézhetnek furcsán, mert ezeket a dolgokat az elhízással kapcsolják össze.
Én sem eszem chipset, cukrokat, csokit is csak évente kb. kétszer. Nem iszom szénsavasat, nem eszem zsírosat, és nem azért mert fogyni szeretnék, 170/54 vagyok, hanem egyszerűen nem szeretem őket.
Viszont egy jófajta házi süti bármikor jöhet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!