Hogyan tudnék meghízni? (Crohn) Többi lent.
16 éves fiú vagyok 174cm-rel és 50kg-mal.Nyáron még 57 kg voltam,de sajnos Crohn-beteg lettem.7kg-ot fogytam mert alig szívodik fel ez miatt valami is a vékonybelemben.Zsíros dolgokat nem ehetek sajnos és rostszegényen kell étkeznem.Csokit sem ehetek mert a kakaó "izgatja" a bélfalat.Modulen IBD tápszert azt iszom naponta.
A menzás íztelen kajából eléggé elegem van már.:S Havalki tudna vmi tippet adni,hogy hogyan tudnék meghízni gyorsan azt megköszönném.Sürget az idő mert ha nem hízok meg most 1 hét alatt 2-3 kilót a szilveszterem a korházban tölthetem:(
Ajánlanék az esetleges gyógyszeres és tápszeres kezelések mellett pro-biotikus készítményeket is. Ezek a pro-biotikus szerek gyakorlatilag a gyulladt bélflórákat regenerálják, állítják helyre az egyensúlyt. Azt tanácsolnám, hogy ne a legolcsóbbat vedd meg. Én a Pro Gastro 825 - nevű készítményre esküszöm. Valamire való gasztroenterológus javasolja is a betegeinek. Az ára eléggé borsos, de úgy kb. 10-szer hatásosabb mint az egészséges embereknek való Normaflore és társai.
Egyes patikákban kapható, másoknál előre rendelés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!